Zatiaľ, čo mi schne časť renderingu, pridám staršie fotky, čo som nafotil ešte pred jeho začatím, len som nestihol pridať.....je to prvá fáza patiny, AK-čka si prišli na svoje. Pomocou nich som urobil jemnejšie zaprášenie povrchu a nejaké tie stekance. Až dobastlím ten oilshitting tak sa opäť prihlásim do éteru.
Maťo fakt čumím. To AKčko okolo výstuh blatníkov by som radšej stlmil pomocu olejov alebo doladil pigmentom. Prachové AKčka okolo takýchto detailov robia podľa mňa zlobu.
Tak toto je fest hustééé. Akože ak by som nevedel o velkosti modelu moc by som svojim očiam neveril. Už sa teším strašne moc na finále i keď rusov nemám rád
Ďakujem chlapci, snažil som sa Maťo, ten prach je trochu výraznejší vplyvom nasvietenia, ale tiež som pozeral, že s tým bude treba niečo ešte spraviť. Skúsim poladiť hlavne tie špáry hneď pri výztuhách a uvidím ako to vypáli.
V posledných týždňoch som s ničím extra nepohol, lebo nie je chuti. Iba malý progres, T-60 dostala rendering olejmi. Na fotkách to je menej výrazné, ako v skutočnosti, ale hádam niečo z toho poznať pôjde Ešte domaľujem zopár detailov, nejaké tie hrátky s grafitom a trocha pigmentov a pôjde na prkno.
Pěkný ale chtěl bych se zeptat i na ty olejovky od AK. Je to něco jako umpton, že tě navštíví nejdřív litr oleje a pak až malá tečička barvy, nebo spíše jako třeba winstony, které jsou naopak dost husté, nebo něco mezi? Nejspíšo to bude stejné jak 502 abteilung ne?