Jelikož na tom stejně nic nedělám, tak jsem to aspoň nafotil s cílem, že mě to snad přinutí pokračovat. Na podvozku je natáhlá základní vrstva hlíny, takže odstín je zatím
Zatiaľ je to skvelé, moc sa mi to páči Len na prvej foto je vidno na bočných pancieroch nadstavby fľaky po fixeri, neviem, či o tom vieš, len aby si to nezabudol prepatinovať ...a zelená je náhodou fajná, taká živá
Díky za pochvaly Matej: O těch mapách vím, už jsem je zkoušel několikrát stáhnout ředidlama (Thinner for Washes a Odorless Thinner),ale vždycky se tam objeví znova, nebo na jiném místě. Nevíte někdo, čím je mám odstranit? Láďa: Díky, ty čísla jsem zkusil jen tak od ruky Vallejem (mimochodem, je v nich skryt můj rok a měsíc narození)
Díky všem Síra: Tohle zkusím, ale raději prvně někde bokem. Přeci jenom technický benzin je dost agresivní A navíc se to pod dalšími vrstvami přípravků asi taky stratí, jak říká Matej. Agnar: Je to jen levná kopie toho přípravku od Ponny Production Je to hlína + pigment zafixovaná hodně zředěným matným lakem (dá se použít i Gravel & Sand Fixer) a po zaschnutí natónované tekutými pigmenty od Síry a klasickými suchými pigmenty
Tak pokračování, řekl jsem si, že ho dodělám na E-Day, tak snad Jen nevím, jak to vyřeším s podložkou, protože je rozpohybovaný podvozek a tu, co mám nachystanou nestihnu.