Uvidím. Každopádně jestli někdo má fotky tanků v továrně ať je sem kdyžtak dá. Díky.
curahee píše:Sklenářskej tmel+to udělátko od AFV nebo tamky,a máš zim made in sir Alron.Na tohle se chystám taky,podle mě je to o něčem jiném než si koupit hotovej.
lopuch píše:curahee píše:Sklenářskej tmel+to udělátko od AFV nebo tamky,a máš zim made in sir Alron.Na tohle se chystám taky,podle mě je to o něčem jiném než si koupit hotovej.
Zimmerit made by Alron znamená 20x se zeptat jak na to, potom to napodobit něčím ze spíže, postěžovat si že to nejde a položit jinou otázku na jiné téma. Hlavně, aby mi pak zas 2-3 lidé odpověděli...
sir Alron píše:Cvičný kit je to proto že se na něm rozcvičuju(nakonec ani nic jiného doma rozstavěného doma nemám-kromě toho abramse) - budu ale nutně potřebovat radu jak na ty zatrackané pásy - a pak samozřejmě i barvu. Zimmerit tam opravdu dávat nebudu, ten půjde až na nějaký jiný kus. Tenhle musí být v co nejjednoduší camo... Abych si na něm mohl vyzkoušet co a jak... Jsem rád že se vám zatím líbí. Ale zk. ohněm teprve příjde - články - brrr![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků