Takže Pz.I je už fotová a osadená na svoje miesto. Zajtra asi začnem pracovať už aj na figurkách Patina mi nevyšla ako som ju plánoval trocha je silnejšia musím si už kúpiť konečne Tamyia Buff na také jemné zaprášenia.... No a fotky
Táto fotka je najbližšie ku skutočnosti
Voda ešte nieje dokončená treba tam priliať ešte 2 vrstvy a dorobiť vodnú hladinu
Mne sa to celkom paci. Len dufam, ze dalsimi vrstvami vody sa zmierni to vzlinanie. Momentalne je to dost brutus. Ale myslim, ze vysledok by mohol byt velmi zaujimavy.
Ahoj díky. No ešte by tam lai ísť cca 2 vrstvy kdežto tú druhú budem liať už len do stredu aby som zredukoval to zlínanie + ak sa spravia vlny tak sa to celkom skrije. ale uvidím v akom stave to bude keď to riadne vytvrdne....
Takže dnes sa skladali figurky ( sú to všetko Preiserky rôzne skombinované) a nalievala voda ... Poskladal som osádku Pz.I a jedného voj. policajta ktorý to tam organizuje + som si zakúpil novú stolnú lampu a je úplne parádna a konečne sa mi to podarilo na jednej fotke zachytiť tak ako to fakt aj vyzerá
Takže toto je tá najreálnejšia fotka reálnejšie to je už iba naživo :D:D