Já osobně používám jenom ty lampy, někdo ještě fotostan a nebo aspoň difuzéry na lampy (udělá měkké a rozptýlené světlo). Pořád s těma fotkama bojuju. Chtělo by to lepší pozadí než jen kreslenka a ten fotostan
Ondro tak Ti nevím,k čemu by jim to bylo-snad ten pás jako ochrana(třeba zastrčený za madlo) ale kolo kanystry,nějaké bedny(Miniart dělá dokonce muniční bedny,tuším )nebo nějaký kus železa(traverza,jekl... ) zkoušet,zkoušet.... a on ten nápad přijde
Máš pravdu, zrovna jsem to zahlídl na stole, tak jsem to tam hodil Jinak jsem tam nechtěl dávat tu klasiku - bedna, kanystr... Napadlo mě třeba koště nebo smeták, tyčky s plotu, já fakt nevím... Ještě na něco zkusím přijít. Každopádně ten pás s kolem půjdou dopr**le
Osobne sa mi páči najviac prvá varianta....s tým kolesom bez gum.obruče a pásom mi to príde prekombinované a taktiež tá kláda prichytená o madlo výsadku mi tam neštimuje
Vypadá to skvěle, před tou modulací se mi ta větle zelené nelíbila, ale teď to chytlo ten správný šmak. Co se doplňku týká, tak se nemusíš omezovat, pravidelně na záchodě studuju pzwrecks a častokrát jsou vidět z logického hlediska naprosto nesmyslné doplňky, o jejich umístění nemluvě.. každopádně Sučko má krásnou siluetu, líbí se mi první verze použitých doplňků, jen jak psal Maťo, tak velká kláda je možná zbytečná.
Nábojnice nič nepokazia. Na fotkách som videl, že nábojnice často počas streľby vyhadzovali z bojového priestoru dozadu nad motor a vznikali im tam hotové skládky nábojníc. Keď som robil svoje SU, tak som nábojnice spravil z plastovej trubičky Evergreen a spodok som spravil z vyrazeného kruhu z plastovej dosky. Ale mám pocit, že 152mm náboje vyrába už Miniart.
Díky všem za názory, moc si jich cením Ty nábojnice by nebyly špatné. MiniArt je vyrábí i s muničními bednami, možná by to stálo za zkoušku To kolo a pás hodím dopryč a dám tam něco jiného. A tu kládu teda buď položím nad motor a nebo ji dám také pryč. I mě se přichycená na madle moc nelíbí. Martin: Ta hromada nábojnic vypadá na tanku zajímavě, ale asi bych jich tam pohodil jen pár. Jinak krásně je to vidět třeba na této fotce (pokud je to ta, kterou jsi myslel)