Ještě k těm pásům. Tenhle postup už jsem si odskoušel na Abramsu od Dragona, kde jsem článkové pásy ze stavebnice lepil na nasazených kolech a tvaroval podle nich. Pak jsem je opatrně sundal a nechal vytvrdnout na stole. Pak jsem pásy a podvozek barvil zvlášť a nalepil až takhle připravené. Tady to bylo ještě jednodušší. Pásy se slepovali každý ze šesti úseků a tak dobře drželi tvar, že jsem je slepil rovnou na stole.
Tak prave mi prisiel tento krasavec vsetko bolo v poriadku,az potom ma to nadsenie hned preslo.NIekde som tu cital ze niekomu chybala nejaka cast no aby som sa nenechal"zahambit" tak mne chyba cely ten sacik kde su cire diely,decaly,lanko a tie sietky takze cele zle...
no nejak ma presla chut riesit reklamaciu,no ale zo zvezdou koncim jediny model ktory bol ako tak v poriadku bola Mi-26.Skusim nejak vyrobit a ked nie tak...
diky ale skor mi ide o tie cire diely a tie zaiste nikto nema na zvys:-)no sietky by som mal este nejake mat a ruske cisla na bojovku asi tiez(ale vazim si to ze si mi to ponukol).Len mi to pride divne , dalsi co si to kupi tak tam nebude mat vezu?!
Mato, myslim, ze to moc hrotis. Ak ti to prislo postou, n mas od modelu doklad o kupe. Treba a sa len obratit na predajcu a vyreklamovat. Je to skoda, ale aj take,eci sa stavaju. Ja som musel minule reklamovat model od Tamiye. Tiez tam chybali dekaly a cire diely.
Maťo uplne kludne to vyreklamuj a nestresuj pri tom. To sa stava, napr. u mna HARIER od GAVI zdeformované číre dieli a SU-85M od DRAGONU -chýbal spdný diel korby a všetko predajcovia uplne bez problemu poriešili a urgentne. Je pravda že to človeka rozhodí ale nič sa nedeje. Inak to téčko vyzerá úžasne aj ked modernu nerobím ale to nutkanie tu bolo Držím palec nech sa dielo podarí.
A máme tady první fotky barvení. Pásy nastříkány jako první lesklou černou. Tank jsem začal stříkat Olivovou. Jedná se o Tamiyu Olive Drab zesvětlenou barvou Buff.