Bohužel tuhle stavbu mě fakt doprovází smůla. Světlo Bosh, které vidíte na fotkách, jsem sochal komplet nové nové z plastu, byla to jedna z nejnáročnějších věcí co jsem kdy dělal vůbec.. Nakonec jsem ho dotáhnul do přijatelné podoby, později jsem ale ještě chtěl doupravit finální tvar a lehce jsem světlo přebrousil a abych ho zbavil několika plastových pilin v zákoutích, chtěl jsem ho potřít štětcem namočeným v acetonu, jenomže v tom okamžiku žbluňk...a světlo bylo v prdeli.. Dneska jsem se zase po dlouhé době dostal ke stolu, ale protože stavba se začíná trochu prodlužovat a chtěl jsem trochu změnit činnost, pustil jsem se do malování velitele.... samozřejmě jsem si chtěl dát co nejvíce záležet. Vždycky začínám nejnáročnější činnosí a tou je malování stínů tváří. Jenomže zrovna když už jsem tuto fázi dokončoval, vzpoměl jsem si jak jsem si kdysi zničil už hotovou hlavu škrábancem a říkal si, stát se mi to teď, asi bych to nerozdýchal....zrovna v té chvíli jsem zavadil hlavou o lampu a vytvořil tak obrovský škrábanec.... nejdříve to ve mě vyvolalo krajně infarktový stav... bohudíky se mi podařilo škrábanec zahladit skalpelem a poškozené místo zamalovat...
Přílohy
Poskládat a nalepit na boky všechny detaily bylo dost náročné...
Martin: Je to čistě akryl Ještě dneska jsem uvažoval, že tu hlavu prodám nebo jí budu dělat znovu, protože jsem dneska skoro dokončil další, která je neúměrně kvalitnější proti této. Nakonec to asi vyřeším tak, že této figuře dám kolem krku sluchátka. Třetí hlavu už namalovanou mám, ale vůbec nejsem spokojený, takže ji budu skoro určitě dělat znovu...