Díky díky jsem rád, že se líbí. Jestli to klapne, tak dnes dodám par fotek k těm deklům. Asi se fakt budu muset kouknout po hliníkový fólii. Dekly z mosaz. plechu jsou na rampu těžký a ta se prohýbá. Doufám, že to vydrží...
Stavba a odhodlán íse do něčeho takový vrhnout je vskutku obdivuhodná, ale co už se mi nelíbí je zbarvení a provedení patiny... příjde mi to jako jednolitej celek
"vy jste Anesteziolog????" "Ne údržbář, já tu měním žárovky"
no neřikám, že nemáš pravdu, ale co chceš od stroje, který je pár týdnů v provozu ( tudíž bez odřenin a mastných skvrn), jezdí ve stejně prašným prostředí (barvou).... a navíc bytostně nesnášim pískouvou camo... páč jí neumim udělat... a teď babo raď no asi trošku omeju věž...
Já to naprosto chápu, Abramsy maj neuvěřitelně tvrdou matnou barvu na který se zachytává veškerá špína. Mě to příjde takový "upatlaný" jako když si vzal štětec, ponořil do pigmentu a pak s ním šmrdlal po povrchu, určitě bych udělal nějako ustečeninu, celkově třeba udělat některý místa čistý jiný silně. Sám vím jak je problematický udělat koukatelnou pouštní kamufláž.
"vy jste Anesteziolog????" "Ne údržbář, já tu měním žárovky"
tak jsem začal opravovat... barva zůstane stejná. Jen jsem z věže smyl většinu prachu ..... Do větších úprav se z časových důvodů pouštět nebudu. Snad stihnu udělat kloudný fotky.
Pro: Duch neboj u "moderny" na 99% zůstanu. Abych poodhalil: Vyrobeno v SSSR, přestavěno v N. Jičíně a nosí oranžový, nebo bíločervený cámo...