von mantinel píše:Ano je to přesně tahle tužka. Doporučuju vzít menší i větší průměry.
Moc děkuji za tip na tužku, funguje to parádně. Vzal jsem, zatím, průměr 2 a 4 mm, větší asi nebudu potřebovat, jsem zvyklý pouřívat i Proxxon s kartáčkem na takové ty moje větší prasárny.
Legury přídavného materiálu pro sváření často způsobují, že svarová housenka na uhlíkové oceli nerezne, bývá kovově leklá. Neříkám, jak je to nyní, je chyba, ale mohly by to být pěkné detaily modelu.
Dotaz i na ostatní - jak ty tažny lana barvíte? Já to vzal surfem, barvou, wash a pigmenty + zalakoval a jakmile sem to začal motat na tu svoji 251 (uplně stejně jak von mantinel), tak to popraskalo a vylezl holý kov.. tak co sem udělal blbě?
Nepomůže. Pokud chceš nabarvit lano mimo model, musíš si ho předem natvarovat a potom nabarvené nasadit a udělat korekce na místech, kde barva odpadne. Druhá možnost, kterou volím raději je natvarovat na nabarveném modelu nahotovo a zafixovat. Já jsem na lano ani surf nepoužil, zbytečně by to zalívalo to opletení z 0,1mm drátku. Zatím to mám akrylem - AK 3rd generation Track Primer. Teď dám pár washů, oleštím a doladím prachem ke zbytku vozidla. Je to teda strašná řehole malovat na již napatinovaném povrchu, ale pomáhám si různě nastříhaným cigaretovým papírkem vkládaným mezi povrch modelu a lano.