Nazdar chlapi...jasné, prihodím nejaké foto, keď s tým pohnem. Figúrky zas totálne sprasím,ale neodolal som ....pásy som kúpil už spolu so stavebnicou cez bazár prakticky za cenu stavebnice v obchode,takže potešilo
Je to tiež môj prvý kus od tejto firmy, ale spokojnosť ....všetko pekne sedí, plast ma dobré vlastnosti, žiadne vťaženiny, či vyhadzováky na neodstrániteľných miestach, počet dielov je tiež v pohode(ale zase je to prcek.) Určite by som sa do budúcna nebál ísť do nejakých ďalších kúskov od tejto firmy.
Pro mě to bude taky první Miniart, díly vypadají moc dobře...ačkoliv kováky taky zvažuju, jestli se někde vyskytnou za dobrou cenu. A fakt luxusně je Radime zpracovaný ten návod, to jsem valil voči
PZ III M (1/35,Takom)....Po roku nič nerobenia, návrat k modelárčine...vybral som len takú čistú krabičku, prerazil kôru na zaschnutých farbách a pustil sa do toho ....rodilo sa to ťažko, prsty polepené, geometria na zaplakanie, ale nejak som to dokelpal...foto len narýchlo od stola...
To nie, stavebnica je v pohode, až na to, že pri novej forme by som čakal možno trochu menej deliacich rovín,ale nič nezvládnuteľné.... skôr s rukami som mal problém ako so stavebnicou...v pohode ju odporúčam