Pěkně jedeš,docela jsi mě tím Téčkem nakopnul, až dodělám Merkavu, tak mě to asi nedá se do ní taky nepodívat, začíná tu být docela dost podkladů a Tvoje práce je veliká inspirace....
Díky, podklady jsou super a jsem rád, že jsou tu ochotní modeláři co na podkladech jenom "nesedí". Jinak další pěkný fotky najdeš na stránkách modelářského klubu z Třebíče.
Hezké detaily... Pouvažoval bych nad tím zbrousit přezky schránek na blatnících a nahrazení lepty. Dělá to i Aber jako novinku a byl by to hezký detail na oživení.
velmi pekne si to poriesil.super detajly.len technicka poznamka.nerobili by sa ti vsetky tie potrubia,kable a pod.lepsie z drotikov ako z plastu? len cisto informatinva otazka.ak je to pre teba takto jednoduhsie nic som nepovedal. a pod tou plachtou bude pravdepodpobne iba lafeta.my nie sme vo vojne aby boli kanony stale nahodene cize ak su tam tak z nejakeho dovodu/strelby,ukazky/a pod akcii idu spat do skladu.ale tak ci tak myslim ze kanon je pekny a bola by skoda ho dat pod plachtu.
edit: este tu bielu trubicku co si nalepil nad predne svdetlo tak ju daj aj na druhu stranu.
Naposledy upravil tomec dne 18 led 2015, 18:25, celkově upraveno 1
Vladimíre, ty přesky nechám tak, od začátku to stavím "jako krabičku" a nechci k tomu nic kupovat. Určitě by to modelu pomohlo, ale už to nechám tak.
@Tomec: Káblíky se mi takto dělají dobře, sice občas bojuju s vytažením toho správného průměru Jsem prostě línej dojít do rybářských potřeb si koupit olověné drátky i když chodím denně kolem Zkusím se polepšit. Na té fotce co jsem dával to vypadá na zabalenou celou zbraň, ale dám na Vás a nic tam dávat nebudu
este ked spominam tie kabliky a zatial je tvoje usilie fajnove tak by bolo ok uz dokablovat cely tank.mam na mysli aj to zadne svetlo na vezi a predne svetlomety.ak to uz nemas hotove.