To je zatím jen secvaklé nanečisto - zatím se totiž opravdu nemohu rozhodnout zda dodělat kinga (který mi připadá přece jen trochu jednodušší) nebo Abramse-ten jsem si dokonale znechutil tím mantlem... Ovšem až na toto faux pas (zaviněné mou nepozorností) mi to nepřipadá zas jako taková hrůza. Uvidím, nechám se sám překvapit co vyhraje.
Odporucam stavat tie modely na preskacku alebo si hod mincou. Najma ale odporucam zacat sa riadit v duchu hesla: ak potrebujes pomocnu ruku, tak ta prva ti rastie z ramena...
Malý progress (dodělaná pravá strana s koly, nalepené zadní čelo korby, nalepený poklop velitele, hotový kanon (slepený napevno - myslím že King se zdviženým dělem vypadá impozantně. ) Hrůza mě jímá z lepení článků - to neumím... Také nejspíše - neb je to cvičný kit nebude mít zimmerit... (Je drahý)
Ja keby som mal takú ekonomickú možnosť a kúpil by som si toto ako model na cvičenie, tak by som na ňom vyskúšal asi čo by sa len dalo,hlavne tem zimmerit.
No ako to tu o tebe sledujem, tak by bolo fajn, ak by si ho dokončil
Ale z kolegiality držím palce pri stavbe Sire
Mal si si zohnať a naštudovať podklady...... Návod sú pre mňa dostatočné podklady.
Cvičný kit je to proto že se na něm rozcvičuju(nakonec ani nic jiného doma rozstavěného doma nemám-kromě toho abramse) - budu ale nutně potřebovat radu jak na ty zatrackané pásy - a pak samozřejmě i barvu. Zimmerit tam opravdu dávat nebudu, ten půjde až na nějaký jiný kus. Tenhle musí být v co nejjednoduší camo... Abych si na něm mohl vyzkoušet co a jak... Jsem rád že se vám zatím líbí. Ale zk. ohněm teprve příjde - články - brrr
Tych pasov sa neboj, v najhorsom to istia pasy od Hobby Bossu HB1002, hlavne tie jednotlive clanky lep popri pravitku a nejakym polohovatelnym lepidlom, nie sekundakom. Este za polosucha ten pas vytvaruj podla kolies, naznac ten prevys a mas dobojovane.
Hlaven si pouzil plastovu? Nie je to skoda?