Hotovo: BMP-2 viewtopic.php?f=7&t=46890 T-62M viewtopic.php?f=7&t=43682 Tunguska viewtopic.php?f=7&t=50401 Na stole: Fiesta WRC viewtopic.php?f=155&t=70591
kovyCZ píše:Díky moc za pomoc, obě tedy můžu použít.
Ty malé čísla ale na tom blatníku... viděl jsem čísla jak 2/4 tak i třeba 32/60 (na fotkách) takže mi to smysl nedává a ty teda nepoužiju.
Co mi udělalo čáru přes rozpočet je vpzka. Já vůl jsem se o to měl zajímat dřív. Tamiya nabízí tyto tři možnosti viz "tabulka":
vpz - kde skončil - původní verze taknu
04EB35 - sešrotován leeds - mk.II
00EB54 - střelnice Lulworth - mk. II
00EB57 - střelnice Warcop - mk.II
Takže ani jedno nemůžu použít, leda že bych udělal kompromis. Tanky verze mk.III měly značení XX FA YY až XX FD YY, kde čísla XX= 00-07 a YY=00-99 (je to zjednodušeně napsáno). Mám obtiskový arch na výrobu obtisků, ale teď nemám tiskárnu, takže si je můžu vyrobit někdy až v budoucu:( Pokud už budu vyrábět novou VPZku, řekl jsem si, že ho i pojmenuju. Napadl mě buď: PUNISHER, DEMOLISHER nebo BALDY nebo nějak jinak agresivně...ale to ještě uvidím.
Dneska budu opravovat chyby na camo a dodělávat detaily. a večer konec na dlouhou dobu
kovyCZ píše:No paráda!
A když nad tím tak přemýšlím "Dreadnought" je moje nejoblíbenější anglické slovíčko![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků