Lehce sem to zkoušel a myslim, že by to šlo. Míra popraskání souvisí s tím, jak silnou vrstou laku naneseš, když se trefí naředění, mohlo by to vypadat dobře. Chtěl sem ho zkusit namíchat i s barvou a stříknout, ale k tomu sem se už nedostal -přítelka mi lak zabavila, že s tím prý nebdu plýtvat na takové hlouposti a natřela tím nějaký rámeček..
díky mládenci, ten krakelovací lak asi někdy zkusím, ale spíš na nějakým dalším modelu, ještě mám v plánu pár vraků..jinak to popraskání barvy se dá udělat i pomocí laku na vlasy (nebo toho čipovacího přípravku od AK), že prej když se ho nanese silnější vrstva a na to se hodí barva, tak ta po vyschnutí popraská..aspoň se to tak píše ve FAQ 2 od Miga, ale já to ještě nezkoušel..halvně od to dělal s akrylovou barvou a já mám jen syntetiky, tak nevím, jestli by to s nima taky fungovalo
--------------------------------------- zde odstřihněte -----------------------------------------
Teda Michale...ty asi nebudeš amatér, co? Smekám svůj imaginární klobouk a odvolávám všechny své předchozí srandičky a rejpance. Tohle je totální masáž prasat značkovací pistolí Jdu si radši stavět z Lega