Pánové,všechny svoje modely stříkám Aerografem a skoro výhradně Agamama.Pouze okrajově používám Humbroly nebo Revellky.Pokud Agamu naředíte (používám výhradně origo ředidlo) v poměru 2,5-3:1 ve prospěch ředidla,je suchá do dvou hodin. Omlouvám se za OT.
Vyzkoušel jsem si novou stříkací pistoli , rovněž stříkání Agam naředěných originálním ředidlem. Použil jsem originál kompresor s možností regulace tlaku vzduchu, nevím k jakým výsledkům bych se dostal s ledničákem bez regulátoru.
Použitá pistole Fengda , o něco lepší než starý ruský Aerograf.
Zde se dá rozmístění polí barev vyčíst z fotografií , příď vozidla je jedna velká neznámá.
Tahle strana vozidla docela dobře zdokumentována v návodu k obtiskům. Výrobce obtisků uvádí , kamufláže nejsou 100% doložené a doporočuje modeláři další bádání.
Nepatrný postup, nanesení obtisků . S obtisky Bison decal se mi pracovalo nad očekávání dobře , nepraskaly a dalo se s nimy pohnout pomocí štětce. Jako podklad jsem použil lesklý lak Agama a vodičku Ahesol od stejného výrobce.
Obtisky nejsou za bedýnkami téměř vidět, ale tak to opravdu bylo.
Moc pěknej Staghound. Tyhle pouštní kamufláže jsou opravdu parádní. Taky se přidám k zástupu rádců ohledně barev. Používám Tamiya Acryl a i s obyčejným Spray Workem od Tamiye je to pohoda.
Děkuji za pochvalu lorde Vadere , ona ta kamufláž není pouštní , ale spíš italská , podle válčiště. Vozidla PSZ používal v Itálii dvě základní varianty kamufláže S.C.C. 14 Blue black + Light mud a S.C.C. 14 +S.C.C. 15 Olive drab. Doporučené míchání S.C.C. 14 Humbrol 33 černá+ 67 tanková šedá v poměru 4:1 ve prospěch černé. Ekvivalenty od Agamy 07 + N25M . Light mud Humbrol 187+31+34, Písková FS 30277+zelenomodrá+bílá v poměru 6:1:1. Agama A-39+A54+01M , zpracováno dle tabulek Agama a dle http://www.mafva. net . Tolik na vysvětlenou ohledně kamufláže . Objevil jsem drobnou chybku soudruhů z firmy Bison decal, týká se pořadí barev na praporcích pod nápisem .
Známá fotka Dzielnego bílá na praporku nahoře červená dole.
Pokud dodržím pořadí barev podle fotky dostane praporek jiný tvar než na fotce . Výrobce tedy vyrobil 2 stejné praporky místo jednoho pravého a levého. Zcela jasná chyba pana Marcina Bindy který je pod aršíkem podepsán a firmy Begemot z Rostova na Donu která aršík vyrobila . Jako poslední moje chyba , že jsem si rozdílu nevšiml dříve.
Drobný postup vyrobeny drobné detaily světla a ochrané rámy světel.
Kouknul jsem se k sousedům na polské fórum , tam dělá model stejného stroje sám Marcin Binda , na základě jeho řešení jsem musel opravit jeden drobný detail a to upevnění přilby na blatníku.
Tenhle detail mi úplně unikl . Marcine díky za upozornění.
Poslední je pokus o výrobu košiku , či spíše krytu antény ,nejedná se o definitivní verzi spíše o technologický model.
Jendo díky , pistole je sice nová , ale barvy ty samé Agamy . Tenhle model s nimy už nějak dodělám. Na svůj další model Polski Fiat 508/518 Zmotoryzowana taczanka jsem si koupil akryláty od GSI. Jsem zvědav jaký je to zázrak.
Aha, tak barvy původní...uvidíš jestli je změna k lepšímu. Já přešel na Tamyie acryl a koukej co s nimi nastříkám na model 1/72...naprostá spokojenost, hned suché a cenově srovnatelné.
Ahoj Milane. Nebudu hodnotit tvůj model po stránce technické - neb modelařinu již pár let neprovozuju...není čas a ten co zbyde tak prosedim na valka.cz . Chtěl bych jenom dodat malou poznámku k nádherné sérii fotek Staghoundu, podle kterých jsi dělal svůj model. Jedná se o stroje z 1. švadrony 15. pluku poznaňských hulánů ŚMIAŁY a DZIELNY (další nesly jména BYSTRY, GROŹNY, HARDY ). Fotky byly pořízeny v den předání těchto strojů 25. pluku velkopolských hulánů.