jj je to paráda!!!
J!rka Votápek píše:Když jsem si tak promejšlel, jak ho zasvinit, bral jsem samosebou do úvahy absenci blatníků - ta fotka, co sem dal Adam, je hodně inspirativní. Ale mám strach do toho jít, abych model nezkurvil - s pigmentama mi to moc nejde.
Bubaku, jako základ jsem rozmíchal pigment v terpentýnu LUKAS s troškou lepidla Hercules. Starym štětcem jsem to natupoval nahrubo na podvozek, do podběhů atd. Přijde mi ale, že se to nedá moc kontrolovat - prostě mi nezbylo, než tim zadělat půl autíčka(to jsou ty dvě fotky nahoře na této stránce)
Pak jsem to nechal proschnout.
Vzal jsem několik odstínů pigmentu, nasypal si trošku na plastovou destičku a různě namíchal. Pak jsem suchým štětcem vždycky nanesl trochu tam, kde jsem chtěl mít jiný odstín - tento nános jsem vždy (jiným štětcem) prolil Odourlessem od W&N. (to jsou ty dvě další fotky)
Teď už to zase vypadá trošku jinak, protože Odourless vyschnul a pigmenty získaly zpět svou barvu.
No mezi tím vším jsem to ještě stihnul přefouknout nějakou silně zředěnou pískovou od Valleja.
Jo, a taky jsem průběžně prášil pomocí "Blowing method"(viz fotka dole)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků