připadá Vám, že je to hotové?? tyto podklady mám dávno stažené a vím jak to končí na rampě... Koleje ani nepoužiju tyto od cmk, jsou na pytel stejně jako byl celej vagon.... a chtějí za to takový prachy. Stejně tam kde jsou koleje to kompletně zvednu, tak se nemusíte bát
Ok, ovšem při takovéto prezentaci se nemůžeš divit, že ti k tomu něco napíšu, vypadalo to jako konečné řešení. Příště budu držet hubu a čekat, jak to dopadne...
kompozícia je vecou autora ale zvážil by som ešte toto: strom minimálne vo výške toho domu ak nie trochu vyšší a aby trochu zakrýval aj tú strechu domu. ak pôjde panther vyššie, opticky zakryje ten kubelwagen a bojím sa že by zakryl aj ten hakl. ten priestor by možno bolo zaujímavejšie vyplniť napr. strechou nástupištia alebo niečim takým. pekná vychytávka by bola ak by z okienka tej novinovej búdky trčala nejaká ruka. zvážil by som aj tie panely. ak sa má priestor používať pre vykladanie tankov, tak naukladané panely by mohli zavadzať, ale to máš asi nejako vymyslené predpokladám a tiež ma napadá, že tá patina pantheru je skôr ako patina tanku, ktorý sa nedávno používal takže panthera museli naložiť len nedávno pred tým ako ho vykladajú .
Ahoj co se týče trafiky, tak tam mám napůl udělaného prodavače, který bude podávat tankánovi cigára, strom nechám tak jak je, větší bych dávat nechtěl, protože když dám větší bude vylézat z diorámy ven to nechci a půlit ho také nechci, protože to by vypadlo hodně divně... NA barák chci dát plazivou popínavku a to samé i na budku. A co se týče Panthera, tak mu ještě oleštím maximálně styčné plochy a to samé i E-100, protože ty naložili převezli a okamžitě vyložili na místě, kde čekají útok...
Zkusím udělat větší než je tento, ale nechci, aby přesahoval potom při přepravování když něco vyčnívá, tak se to vždy ulomí proto mám rád, když je vše uvnitř rámečku