Nešpekulujem.... jedná sa o to, že upravovať sa mi model nechcelo a ked je už aj tak mimo tak je jedno či kamo bude realna alebo nie je to oddychovka preto ma to moc ani netrápi samozrejme o fotkách viem aj som ich prezeral. V kamo má pristy aj polovička ktorej sa toto zlatíčko tak zapáčilo v kabáte aký má resp. bude mať, že nemám to srdce meniť ho. Holt láska je láska
Píšou Francie 1944..jestli je to ten samý co má Italeri v kamufláži tak je to asi Halloville.Všude mám jen popisku Francie 44, ale je to dost známá série fotek.Určitě to někde bude napsaný.
V MBI je také uvedeno Halloville. Ale jinak bych Italce nevěřil, když dokážou nacpat na pozdního Hetzera kamo Chwata
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Hetzer pěknej, tak taky něco přidám zatím jen necelá vana Marder III H od UM, ještě musím vymyslet z čeho udělám držáky na hylzny který jsou z boku na pancíři kanonu. Kdyby měl někdo nápad jak na ně tak se bránit nebudu za každou radu.
Přílohy
Můj bratr Michal zemřel na následky zranění dopravní nehody. Přebírám za něj jeho profil, až se trochu pohrabu v jeho rozdelaných projektech tak v nich budu pokračovat. Sem od dětství letadýkář kterej staví jen pro radost.
Takže niečo málo odo mňa... Odreniny, fading, wasch... Dnes prídu na rad stečeniny a základ patiny pomocou Ak interactive, zajtra patina a v nedelu to máme v
Tak prokletý Marder - pokračování - vystínované, zlakované, zobtiskované. Fakt je prokletej, při nanášení křížů - použil jsem ty ze stavbnice Pz. IV D od Mirage, se kříže doslova rozpadly. První už ve vodě, druhý a třetí po nanesení vodiček na obtisky. Nakonec to zachránil obtiskový arch z CV.33. Sranda byla, že ty rozpadlé kříže držely jak prase a nešlo to sundat. Nyní mě čekají kola a pásy. Taky jsem dělal pajduláka od Orionu. Pod lupou. Málem mě kleplo u výložek. Zatím není hovej. jestě obličej a lak a oleje. nakonec marder nechám v šedé, na tu zimu jsem se neodvážil, jen vrch zaplachtuju celtou z 2 složkového tmelu.