foxbat: V úplne prvom príspevku v téme je odkaz na foto reálnej mašiny.....tie zuby sú plus mínus OK, možno málo predimenzované. V každom prípade, pásy sú lepšie ako plastové zo stavebnice. Je fakt, že na foto to dosť kričí aj preto, že to je hodne nazväčšované.
Adi: Menšie?....už len Kettenkrad a Willys MB a T-34 v 1:120
Maťo, podělaly se mi hodinky,pošlu Ti je Parádní práce. Kdybys potřeboval figury, tak nějaký zrovna kočírujou našeho pesa, 6e bych Ti nějaký poslal. Třeba i živý.
"Sranda musí bejt i kdyby tátu věšeli." Už ničemu nerozumim, ani radši nepřepínám.
Ďakujem, dúfam, že sa bude páčiť i ďalší progres Na farbenie sa teším aj ja, tento bude zelenáč . Inak hodinky som neskúšal opravovať, možno to je zaujímavá robota, ktovie S figúrami ďakujem za ponuku, ale zatiaľ sa zaobídem aj bez nich ...i keď možno nejakého panáka na porovnanie veľkosti dám....uvidíme.
No takmer hotovo, čo sa stavby týka. Tie blatníky boli celkom boj, brúsenia do nemoty, ale nakoniec to nejako dopadlo. Ešte chýbajú svetlomet, klaksón, predné výstužné rebierka blatníkov, čo to prebrúsiť a možno ísť do surfu....
Přílohy
Naposledy upravil Matej Kavečko Paluda dne 30 kvě 2013, 19:16, celkově upraveno 1