Len jedna fotka narýchlo z večerného postupu. Prístav namalovaný + aj časť detailov(drevené trámi sú čersto po napúšťaní hnedým waschom tak je to ešte dosť tmavé) zajtra príde na rad zábradlie a potom lak a hurááá na patinu. Oba stroje majú už kabt zo surfu
Díky. Nechcel som už pridávať ďalšie odtiene aj tak sú tam už 3 odtiene šedej dalšie rozbitie som plánoval olejmi kde by boli použité hnedé a zelené farby ...
Veškerá místa, kam až zasahuje příliv a při odlivu jsou odkrytá...šutry, dřeva mají na sobě vodní řasy..vše je zelené. Jediná vyjímka je, když je maximální příliv
Honzo díky moc za foto a koment. Chystal som sa ťa na to aj spýtať, ale predbehol si ma A uvažoval som nad tím, že by to malo byť čo najviac do zelena kvôli riasam a tím všetkým porastom čo sa udržia na kameni Akurát neviem či bude stačiť ak to znázorním farbami, alebo mám aj spraviť naznačenie rastlín
Takže dnes som natrel zábradlie a strekol všetko lakom a pustil sa do waschovania na vodorovnej ploche som požil neutral wasch a na zvyslích som začal zemitou a smerom ku dnu bude prechádzať do hnedej drevenej aby som mal aký taký základ pre ďalšie práce
Takža menší pokrok vyrobil som na steny mach pomocou Tamyia Snow powder zajtra sa bude malovať a dolaďovať. Nanášal som ju už na napatinovanú stenu nech sú na konci viaceré farebné prechody aby to malo hlbku .... Teraz to vyzerá ešte všeliako dúfam, že sa to tímto celé nepo.ralo ak áno tak ma asi jebne
Noooo to je strašne diskutabilné ..... vydel som aj prístav celý od machu a videl som aj taký kde ho bolo tu a tam... Ale máš pravdu treba si počkať na ďalšie postupy potom sa to ukáže
Takže mach ozelenel .... Vopred upozorňujem, že fotky sú trocha mimo a nieje to úplne ono najbližšie budem fotiť pri dennom svetle ..... Nalial som prvú vrstvu vody. Viac jej nemám musím si ísť kúpiť Mach som farbil olejovkami ABT 512