Kontrolní otázka - jsou v tom díly a dekály na Rommelův vůz nebo nejsou ? (Jestli si dobře pamatuji měl zajímavý osud-nejdřív byl britský, pak padl do německého zajetí, jezdil v něm Rommel a opět padl do britského zajetí...)
Honzo to není zas taková hrůza . Jak jsem tu už na MF psal tak mám rozdělané dva Dorchestery z destiček . Původně jsem to začal nýtovat nýty od CMK , ale po spočítání na kolik by mě to vyšlo jsem si je začal dělat sám . Udělal jsem si ve zbytku z leptů dírku do které jsem prostrčil nit vytaženou z rámečku a nechal jsem jí jen lehce vykukovat . Pak jsem v blízkosti toho celého přejel zapalovačem a ono mi to udělalo půlkulatou hlavu . Vzhledem tomu , že jsem jich potřeboval hodně tak jsem měl dlouhý pásek s dírkama a do něho jsem si nejdřív nastrkal nítě a pak to celé na jednou přejel . Dorchestra od SKP si určo koupím a s jeho pomocí určo dodělám alespoň toho jednoho co je skoro onýtovaný . Přikládám fotku prvního Dorchestera který je holý a stavěl jsem ho před třinácti lety .
Bylo mi divný proč to tu nepokračuje . Teď mi to je jasný . Blahopřeji . Mám ho už doma taky ,ale nelíbí se mi ČS barevné schéma ze stavebnice . Chtěl bych černozelenou kombinaci . To , ale zase nevím jestli něco takového u našich existovalo .