AcoLL píše:oki diky moc nemel by jsi nejaky fotky ty anteny nebo tohodle zminovanyho stroje?
Fotky antén (kloub "A" za hranou nástavby a "B" na pravém boku) najdeš zcela jistě třeba na warwheels... Je mi líto, jinou fotku tohohle Humberu nemám, jen větší a z ní nevyčtem o nic víc, než to, co z téhle. Ale i tak je z té fotografie vidět, že: 1) vpravo je pod předním blatníkem místo světlometu namontovaný klaxon "trumpetka" 2) vlevo je tedy s největší pravděpodobností světlomet, buď se zastírací maskou nebo bez ní - kdo ví... 3) určitě vpravo na zadním blatníku nejsou klece na kanystry 4) o tom, že na "B" anténním klubu není košíček už jsem psal 5) takové to "něco" (rámeček něčeho?) na stropě za řidičským příklopem na vozidle není a mám dojem, že si to Bronco "vymyslelo"
Na to telátko se těším, měla by to být plyšová nebo spíš látková hračka, docela pěkně to "hraje" se znakem 11. obrněné divize (Charging Bull).
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou. Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.
- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.
- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...
Tak ludia fouknul jsem to tim mixem jak psal baron me se to docela libi ale priblizuje se to trosku realu ? (omlovam se za rozostrenou fotku ale nejlip vystihuje odstin v skutecnosti)
Tak zase po delsi dobe mensi postup je cim dal tim mene casu trosku jsem dal filtr kaselskou hnedi obtisky jsou uz zalakovany kola predbarveny a prilepeny jeste se me pri manipulaci malinko odloupla barva tak to pujde dobarvit bude nasledovat wash a patina tak tu jsou nejaky fotky aktualniho stavu zatim nic moc
Znaky pro rozpoznání ze vzduchu nejsou nikdy dost velké, zvláště v situaci, kdy naše letectvo vybojovalo naprostou vzdušnou nadvládu... Tohle opakovali veteráni ve svých vzpomínkách dost často a mnohdy k tomu dodávali i historky o tom, jak je na komunikacích "honili" vlastní či spojenečtí hloubkaři... Dokonce osádky obrněných vozidel neváhaly namalovat co největší hvězdu v kruhu třeba na plachtu a tu použili v případě, že třeba na krytu motorového prostoru svého vozidla vezli materiál... Jinak super, povedený Humber. Spojenecký rozpoznávací znak je opravdu "Must Have"...
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou. Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.
- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.
- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...
Zdarec barone nejdriv bych ti chtel podekovat za rady a konzultace po dobu stavby jinak ma to svuj smysl ty znaky ale obtisk nemam delal jsem kamuflaz nakonec z krabicky a sam kdybych to maloval by bylo strasny takze to necham tak i tak ale diky moc