Dobrý den, Dle vaší odborné diskuze ohledně zadní strany improvizovaného krytu střelce na povstaleckém Hetzeru „Smrt německým vrahům“ soudím, že máte k dispozici snímek tohoto krytu i s nápisem „2 x řež, 1 x měř“. Mohl bych poprosit o zaslání na mail „ cernyhugo@seznam.cz „ , případně i o další foto na tento konkrétní stroj ? Mám ony 3 již mnohokrát přetiskované fotky (z levé strany a 2 x zepředu), nicméně údajně existuje foto na tento stroj zezadu a detail na zadní stranu krytu střelce. A zajímalo by mne, dle jakého zdroje je na pravé straně nápis „Pravda vítězí „ ? Model tohoto Hetzeru mám také rozestavěný a tyto fotky by mi velmi pomohly. Předem děkuji a přeji pěkný den
Je lepší být překvapený pesimista než překvapenější optimista!
Parádní. To neznáte Prahu 45, to je příjezdová cesta na Staromák za Orlojem
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Díky a jsem rád , že se líbí . Vzhledem časové tísni a tomu , že podložky dělám čistě jen kvůli soutěžím , protože doma to s podložkou nemám kam dát , tak jsem orloj vynechal . Podložka je jak píše Kelly od Miniartu , jen jsem to doplnil cihlami a dveřmi vlastní produkce . René, rámeček jsem už opravil a definitivně zalakoval . Hetzer už je taky komplet , teď už jen dorazit tu figurku do které se mi nějak nechce .
Hetzer je hotový , až bude čas tak udělám galérku . No a aby někdo neměl strach , že se hodlám flákat tak jsem začal nový kus . Dlouhá léta mi ležela v kitníku LT38 od Maqutte . Bude z ní stroj jabkenických partyzánů . Dnes jsem komplet předělal nýtování , mám nachystané kovové blatníky , ale musím počkat na zbytek plechů . Součastně s tím pomalu rozjíždím ještě stavbu T-55 Enigma . Zde musím počkat až dorazí konverze u UK .
Jediné co mě "drží" je že nemáš lepší sklo na foťák.....jinak je to na štranek!!
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire