Jagdpanther je od Revellu, pomerne stará stavebnica a je to aj vidieť, mám doma ešte jednu aj s leptami, tie tomu určite pomôžu,toto je len taký relaxačný model,ktorém sa venujem, keď sa mi nechce moc sa trápiť pri iných stavbách
škoda, že som nemal foto hneď od začiatku stavby, ale našiel som ho až v priebehu...pootváral by som aj poklopy a zadné bedne ako na foto. Ale aj teraz keď dorobím laná a nejaké držiaky naradia, doplním par detailov a hodím na neho trochu vegetácie, bude sa to podobať
Udělal jsi mu alespoň nějaký improvizovaný závěr hlavně, nebo tam uvnitř nic není? Přeci jen ten zadní poklop, to je dost velká díra , kterou je tam vidět..
Já mám Panthera po stránce lepení hotovýho (jen tankistu nalepím až ke konci a možná nějakej ten kanistr) a může jít do surfu (věž už ho má za sebou). Počítám, že v tomto týdnu by měl být v barvě a markingu.
Rozvrtal jsem další Géčko.Zase je to Dragon.Musel sem na něj dát jiná kola,mřížky jsou od Voyageru a výfuky zse z Jagdpanthera od Revellu.Přikládám sem i fotku předlohy.