Wassa: Dyť máš hetzera od Tamky ne? Tak co řešíš? Vrhni se na to! Kdybs mel Edu tak to pochopim, to je desna otrava(vlastni zkusenost,nastesti uz sem dneska nalepil pásy),ale takhle : Hrrrr na něj
Dík hoši...po dlhej dobe sa mi niečo aj podarilo 2 kelly..ale čo a ako mám doladit,nechám si poradit ked je nápad-rada ....no a šircne nechcem do nich moc vŕtat,lebo bojim bojim že farbu strhnem až na kov to bych nerád,takže jedine... stmavit blatovým pigmentom...neviem,poraďte
čiping.... malovať zvyšok stečenín sa mi nechcelo, takže ich dokončím zajtra. mám ich ešte pridať, alebo v takejto hustote je to akurátne?
Blackosh: skús na šircnách namalovať odhora dole lesklým lakom stečeniny vody. to blato v mieste stečeniny stmavne, a hned to bude už o niečom inom! Kelly: pekná fotka pekného hetzra, už viem čo z neho okopčím na svoj
Klucí, čirou náhodou jsem si včera koupil MID Hetzera od Edy, komplet plechy, masky i hlaveň za nějakých 350. Krabice plná až po okraj, ale jak to tady tak pročítám, ten motor není nic moc...a celkově spíš průměr co? Nicméně fakt je, že tohle vaše téma mě donutilo nad stavbou přinejmenším alespoň uvažovat...
Nejaké stečeniny prirobím,vďaka ...a naschvál som šetril čipingem,aby nevyzeral ako hodený kovový "angličák" do pustenej miešačky Kozle ale to sa mi bude biť suché blato za kolesami s mokrými šircňami ked budem dorábat bordel naň,tak sa k tomu vrátim,nechám si to uležat v hlave možno bude naj,keď spravím to isté,ako na kolesách,ale decentne ...jo a k tomu tvojmu,mne by sa tam viac lúbilo potrhaná farba až na základovku hlavne tam ,kde sa ti láme pancier...napr. vrch
Kelly: to sa niekomu hovorí, keď on bude mať pred sebou pekne komplet návodík ako na trošku ,,šklbnutý,, hetzer zvnútra... ja sa na svojom hetzri nesnažím (tentokrát fakt výnimočne) okopírovať nič z cudzieho modelu, tentokrát proste robím fungl môj originál. A popravde, stečeniny na tom hetzri sú podobné tým mojim. Akurát inej farby. čo si myslel tým ojebávaním? znaky mám podla návodu, tak neviem...
Matej: díky moc, na odreniny do seba kopni jednoho frťana a hneď budú lepšie mám odskúšané
Blackosh: tie stečeniny by boli asi aj nelogické, ale bol by to krásny kontrast a naviac nie tak neprirodzený ako napr. prehnané modulovanie. Je to môj názor, ja vodu na tankoch milujeeeeeeem aj môj hetzer bude po daždi. Inak, farbu mám z vonka odorvanú v okolí roztrhnutého panciera. Vezmi si, že farba má určitu pružnosť a nezmizne z miesta, ktoré sa trošičku zohne ošúpal som ju tak na blatniku na mieste, kde sa ,,zlomil,,
já žádný návod nemám jen dělám podle fotek..to není žádné kopírovaní podle cizího modelu:wink: pokud myslíš ten odkaz tak ten jsem našel dnes a nehodlám nic kopírovat jen proste zkusím udělat vetší patinu...podle této inspirace..howgh jinak myslím že tobereš moc hopem třeba mohl udělat káblík k notku,nový držák antén....uvidíme jak to dopadne... (třeba je to jen můj pocit) každopádně ti držim palce
Však v poho, ja som nenarážal na teba, že kopíruješ. Len že je pre mňa charakteristické kopčit, prípadne sa silno inšpirovávať Wilderom... Tú stavbu tentokrát nerieš, keby som sa v tom piplal, tak by som ho nedokončil, lebo to leptovanie ma nebavilo. Introš ma bavil, ale exteriér už moc nie.... nie je to predsa o tom, aby ma to bavilo? a takýmto tempom ma to teraz baví