Podle mě, kdž na návěs švihneš vyprošťovák zase v NATO kamo, bude to sice pěkný, ale už moc jednolitý.....
Honza Kopecký píše:Honzo já myslel kamufláž nákladu... třeba žlutej bagr,vrtulník,(F-16?) něbo něco podobného...
Podle mě, kdž na návěs švihneš vyprošťovák zase v NATO kamo, bude to sice pěkný, ale už moc jednolitý.....
foxbat píše:no každopádně bych na to švihl něco ve stejným měřítku! F-16 sice pěkný, ale bude podměrečná.
Taky jsem se kdysi chlácholil, že rozdíl mezi 1/72 a 1/76 je zanedbatelný dokud jsem si dva modely v těhle měřítkách nedal vedle sebe. To samé 35 a 32.
foxbat píše:no každopádně bych na to švihl něco ve stejným měřítku! F-16 sice pěkný, ale bude podměrečná.
Taky jsem se kdysi chlácholil, že rozdíl mezi 1/72 a 1/76 je zanedbatelný dokud jsem si dva modely v těhle měřítkách nedal vedle sebe. To samé 35 a 32.
Batyskaf píše:Vlevo je na fotkách kladkové ústrojí ala Trumpeter,vpravo pak kladkové ústrojí ala Batyskaf![]()
Martin Glogar píše:Batyskaf píše:Vlevo je na fotkách kladkové ústrojí ala Trumpeter,vpravo pak kladkové ústrojí ala Batyskaf![]()
To vpravo je o dost lepší
Batyskaf píše:Díky Martine,ale nějak mi to nedalo,protože mnou udělané válce měly o 0,5mmvětší průměr.
Tak jsem dnes koupil profil o průměru 2,5mm a předělal jsem to .
Teď jsem spokojený![]()
![]()
.
Martin Glogar píše:Batyskaf píše:Díky Martine,ale nějak mi to nedalo,protože mnou udělané válce měly o 0,5mmvětší průměr.
Tak jsem dnes koupil profil o průměru 2,5mm a předělal jsem to .
Teď jsem spokojený.
Detailistohraješ si s tím moc pěkně
komisař píše:No Honzo, Ty jedeš! Vedle této potvory by se velice hezky vyjímala souprava T816-HETT 8x8 s podvalem Koegell, jak si to testovali ve Spojených emirátech (vozili na LeClerka). To by byla soupravička. Anebo T816-6MWR8T 12x12 s raketami BrahMos! (jenže to nikdo nedělá jako stavebnici)
travis píše:Batyskaf píše:... a hrozně nerad bych pak někam dorazil a poslouchal,že to není možné atd...travis píše:To budeš stejně![]()
Batyskaf píše:vlevo je koš ala Trumpeter,vpravo je koš ala Batyskaf včetně zakrytí horní části ramene,na které trumpeťáci tak nějak asi nejspíš zapomněli...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků