Jestli půjde do diorama,tak by to šlo udělat tak,že zatáčí do leva ne?To se pravej pás napne a levej je bržděnej. Jenom bych opravil spoj pásů pod třetími koly od zadu a k hnacímu kolu bych pravý pás zkusil malinko napnout.
"Sranda musí bejt i kdyby tátu věšeli." Už ničemu nerozumim, ani radši nepřepínám.
Tak zas nějaký postup. Opravil jsem ten pás, přidělal nějaký zásahy a stříknul pískovou a hnědé fleky. Jedna schurzna bude v suříku, tak jsem jí taky stříknul hnědou..
Tak po té,co jsem nastříkal zelený fleky (radši ani nefotím) jsem se rozhodl, že to celý přestříkám znovu pískovou a ty fleky udělám patinátorama. Pistolí to prostě neumím..
Já myslim dobrý. Jen bych udělal něco s tou velkou hnědou skvrnou na pravym boku uprostřed!!! Jinak dáš dekály, patinu, domaluješ nářadí a pásy a bude to OK !!!
Vystřelim z děla, páč mašinkvér je na hov.o !!!!! Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji
Ta suříková skvrna na pravým boku a podobně i na čele pod kulometem, to jsou místa, kde jsou zásahy. Tam by měl vykukovat podklad. Pak ještě je jeden zásah na krytu ústí kanónu.
Je to fajn, když člověk požádá o radu a dostane tolik odpovědí... Takže jsem nakonec jen opravil pomocí patinátorů ty skvrny a není to zas tak strašný. Je to docela čerstvě vzatý lakem,tak se to leskne jak psí kulky..
Roberte, v dobách pravěkých a dávných jsme si s kamarády ohledně rad, tipů a triků jak co udělat na modelu psali dopisy a čekali na odpověď poštou Takže jsme si zvykli spoustu věcí řešit sami......pouze jsme to pak konzultovali na nějakých soutěžích. Jo to byla doba bez internetu
Udělal bych to také tak...pokud by se mi to nechtělo celé přestříkávat.