To je mi ale bujná fantázia Znie to velmi slubne a je to aj orginálne, len to trošku pozmeníme a budú tam Norky v hrubých sukniach a živnostníci v ušankách
No vzpomněl jsem si na film o sedmé rotě, ted nevím jaký to byl díl, jak ti šoumeni ukradli ten "hakl - halftruck a jak vypekli toho francouzskýho koloniálníka
Tahle diskuse mi nějak unikla. Vypadá to pěkně. Jen si nejsem jist, zda ta dlažba není moc hrubá (velký kostky) když u toho vidím tu PZI. Křídu lepíš Herkulesem?
Honzo díky potešila ma správa, že je to v celku ok. Nganasan no dlažobné kocky sú o rozmeroch cca 4x4mm čo je cca 28x28 cm možno, že sú väčšie ako by mali ale prerývať to už nebudem No a Herkulesom som to ešte neskúšal dobrý nápad. Ja ich lepím sekunďákom
Takže dnes som dokončil aj stavbu Pz.I-ky pásy išli dosť zle doseba hlavne resinové odliatky a plastové časti tie resinové boli trocha dosť širšie takže bolo čo brúsiť. Kompozícia je len približná a figurky prepožičané z vrakoviska. Neubau bude inak natočený ako je na fotkách bude viac pozdlžne s podstavcom teraz strašne moc pretrča všade
No možno bude neviem ..... Ale bude to musieť takto daako ostať modely sa mi nepomestia tak som ich musel zhustiť 2 na jeden podstavec a + ešte som to musel hodiť takto do výšky. S kompozíciou sa ešte troška vyhrám. Ale som rád, že to zatial má u Vás pozitívny ohlas