Tak toto mozem len obdivovat .Osobne by som pri tom oslepol.Preto lepim 1:35 a kusky ako Scud Zatial velmi pekne.Som zvedavy na farbu a patinu.Drzim palce
díky ale to bych musel upravit blatníky a stejně tam dát tu bednu nalevo..co totok?vypadá jednoduše..značku mám,jen co je ta tmavá barva ? a chybí mu výmetnice ale to bych oželel..
Ja ti neviem, vyzerá to tak, že tmavá je originál zelená a to svetlé je niečo nanesené dodatočne a ledabolo štetkou. A na tejto fotke je tá svetlejšia farba asi špinavá biela. Aj toto aj tie tvoje sú kanadské Vickersy pri výcviku.
no priamo fotku nemám, vychádzam skôr zo zvyklostí o farbení tankov v Afrike a nechal som sa inšpirovať priloženou fotkou a obrázkom. Je to caunter v kombinácií šedostrieborná, piesková a hnedá. Vychádzal som z tohoto článku od Mike Starmera, ktorý je považovaný za odborníka na kamufláž britských vozidiel: http://www.mafva.net/other%20pages/Starmer%20camo.htm Foto môjho modelu môžem poslať ak chceš.....
Přílohy
aegyptiske_haer_1940_4322.jpg (15.96 KiB) Zobrazeno 846 krát
Ahoj, tu mas jednu fotku pustneho Vickersa. Vyzera to na cerveny trojuholnik, rimsku dvojku a male cislo 5 na vezi. Neviem ako si na tom s dekalmi, ale toto by sa dalo zohnat.
A z toho isteho casopisu Steelmasters som ti este odfotil model, ktory tam bol v 1/35 (nejaky resin). Scena je z Krety, ale neviem nakolko je ta jednofarebna pieskova kamuflaz podlozena. Kazdopadne je jednoducha na dekaly - iba biele kruhy na vezi...