Stavba pokracuje pekne Martin Skus este popozerat po nejakych fotkach a mozno este najdes nieco ine co prevazali v zadu.Drzim palce a tesim sa na dalsie fotky
Krása, zas jsem četl v Modeláři nějaký kecy proti Tigrům, tvoje stavba snad zavře hubu všem těm škarohlídům, kteří se tohoto krásného stroje už přejedli. Já mezi ně nepatřím.
Skúsil som to prestriekať bledším odtieňom ale nič moc ,rozdiel žiadny sa mi zdá musím kúpiť na to nejaký odtien lebo ja s tých čo mám doma lepšie nenamiešam filtre pochybujem ,že by s tým niečo spravili
Kamo strieknuta krasne Martin,no ta cervenohneda je teda naozaj zla.Dufam,ze sa Ti podari natrafit na lepsi odtien a prestirekat to.Tiger bude fakt pekny Tak drzim palce
Ja som predtym pouzival humbrol 113 co je sice hrdza,no ten odtien sa mi pacil.Viem,ze asi to nie je ta spravna farba,no stale lepsie,ako tato Mozno ma za tento nazor budu chciet nadsenci WWII ukamenovat.No inakTi neviem bohuzial pomoct.Snad Ti dakto poradi lepsie ako ja
Nasral som sa a dofúkal BETA v.2 Teraz sa to páči aj mne Jedna otázka na tú hnedú som použil syntetickú tamyiu a zriedil riedidlom laquer tamiya s čím riedim aj akryli (žlté viečko) nebude problém? Je to fotené s bleskom tak s rezervou