S tím už asi těžko něco vymyslíš,je to pouštní mrška tak samozřejmě vagóny jemného prachu pigmentového typu,pískového charakteru,středního východního odstínu... I tak to je jeden z nejhezčích modelů tohodle času na MF.
Tomáš"Duch"Ducháček - Sudéta V -dorf Visi sunt oculis insipientum mori , illi autem sunt in pace
Jiří na toho tvýho Defika člověk ani nenachází slov jak je nádhernej. Duchu naprosto s tebou souhlasím že je to Best of Modern vehicle tady na Fóru. Co teprve až se Jirka pustí do monstrózní projektu "prasete" to budeme sbírat sanice ze země
"vy jste Anesteziolog????" "Ne údržbář, já tu měním žárovky"
Zdar panové, děkuju za komplimenty a podporu. Dva dny jsem si s tím hrál, olejovek jsem spotřeboval, že by s nima DaVinci zvládnul Monylízy tři, ale víc už asi nevymyslim Stav věci tedy nádledující - základní povrchovka vč. lehkého drybrushe done, teď mě čeká pár škrábanců a odřenin, ještě jeden matnej lak, detaily a finální patina... steklá špína, rez, flekance, pískový oleje a pigmenty.
Chtěl bych to dodělat co nejdřív, protože na skříni čeka krabka s Warriorem vč. všemožnejch doplňků a tý už se nemůžu dočkat.
PS: V Praze dnes konečně dejchatelno!!! Halelujáááá!!!
Ahoj, koho by zajímalo, posílám další set fotek ze stavby, před dokončním nejspíš poslední. LR je v podstatě hotov, teď se maluju s bagáží, ale protože je toho přes 30ks, je to pech Patina dopadla ...no, jak dopadla Chybí už jen zaprášit.
Do Plzně bude 100ready. Ještě špekuluju nad podstavcem. Mám tu fakt pěknej řezbářskej kousek od p. Valla a 100chutí na něj Rovera prdnout jen tak s popiskem. Ale pořád si říkám, jestli by to nechtělo nějaký ten písek a šutry dospod.
Komentář vítán, jako vždy. Kdybyste někde něco pozměnili/vylepšili, tak s nápadem sem.
Vyzera to pekne Uz to len zaprasit a dokoncit Co sa tyka podlozky,tak ja by som mozno urobil nejaky ten piesok a nejake sutre tiez Samozrejme to je len na Tebe.Tak som zvedavy na vysledok