Hoch Habsburg
Blackosh píše:žeby to spravil nákup v Pardubiciach![]()
![]()
Fíkus píše:Blackosh píše:žeby to spravil nákup v Pardubiciach![]()
![]()
Chlape Ty nakonec jedeš?
FiSe píše:Tak ja jsem zacal tim, ze jsem otevrel krabici rozlozil obsah po podlaze a vyfotil to... a nejak jsem zase ztratil odvahu, Verlindenkterej bude must byt predelanej sakum-pikum protoze to nema z Hetzerem nic spolecnyho, a premyslim i o kovovy hlavni a pasech
Ale na to se asi vykaslu.
Blackosh píše:Tak ja som zlepil včera čo sa dalo na Opel-Blitzi a idem na to...![]()
Objednal som si lepty kvôli schurzen,ale iteriér možem lepit z vesela![]()
Nad kovovou hlavňou stále rozmýšlamžeby to spravil nákup v Pardubiciach
![]()
![]()
Fíkus píše::lol: jinak taky odkládám Blitz a rozbaluju první pytlík
stani22 píše:FiSe píše:Tak ja jsem zacal tim, ze jsem otevrel krabici rozlozil obsah po podlaze a vyfotil to... a nejak jsem zase ztratil odvahu, Verlindenkterej bude must byt predelanej sakum-pikum protoze to nema z Hetzerem nic spolecnyho, a premyslim i o kovovy hlavni a pasech
Ale na to se asi vykaslu.
Mas pekne vybavenie.urcite to stalo svetyFruile a kovova hlaven su super len ci ti to stoji zato.
stani22 píše:Chlapy ja som sa rozhodol dat ruky prec od interieru.Maximalne spravim motor.Tak by to malo nadej ze to tento rok bude hadam hotove.Na druhej strane mozno niekedy v buducnosti.Stavebnica je to za babku tak preco nie
Kelly píše:stani22 píše:Chlapy ja som sa rozhodol dat ruky prec od interieru.Maximalne spravim motor.Tak by to malo nadej ze to tento rok bude hadam hotove.Na druhej strane mozno niekedy v buducnosti.Stavebnica je to za babku tak preco nie
tak to se těším já spíš naopak chcu udělat introš ale moc nelézt do motoru
stani22 píše:Chlapy ja som sa rozhodol dat ruky prec od interieru.Maximalne spravim motor.Tak by to malo nadej ze to tento rok bude hadam hotove.Na druhej strane mozno niekedy v buducnosti.Stavebnica je to za babku tak preco nie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků