Pane kolego , díky za fotku pěkného Vickerse, bohužel se mílíte v typu kanónu . Stroj na snímku nemá kanón Bofors , ale původně sovětský kanón ráže 45 mm. Model takto vyzbrojeného stroje je v nabídce firmy Mirage a sám jsem jej před časem lepil viewtopic.php?f=58&t=2860&p=59441#p59441. Jinak Vickerse s Boforsem mám rovněž v plánu .
Pro kolegu Jaroslava Kotlabu , s těmi koli je to údajně tak , některá byla pogumovaná a jiná celokovová . Oba typy kol jsou vidět na fotkách finských Vickersů. Nevylučuji možnost použití kol z T-26. Děkuji za fotky ,podobné jsem viděl v publikaci Sojusnici Panzerwaffe , bohužel už ji nemám . Vlastním dokumentární film Suomen Imasota 1939-44 , Finská Letecká Válka 1939-44 , ve filmu je také několik záběrů na finské Vickersy. Pokusil jsem se upravit záď modelu podle fotek a výkresu který mám. Né vždy se všechno povede , v pravém rohu krytu žaluzií jsem musel znovu tmelit . Budu muset vyrobit novou síťovinu na kryt sání .
Ahoj Fotky jsem našel na netu ,mám i na další Finskou techniku.Našel jsem na mforu zájmové skupiny,Španělskou občanskou válku.Dodal jsem tam nějaké fotky-i T-26,mrkněte tam. Další tam dodám,už jsou připravené.Na Finsko jsem tady bohužel nic nenašel.