Na velmi dlouho jsem se tady odmlčel, ale nějak na chvíli dostaly prioritu jiné projekty. Každopádně se synek nakonec projevil jako dobrý manager a když jako začínající CADař si na kola ke kanónu zatím netroufl, ukecal spolužáka. Kola jsou tedy vytištěna a poslední překážka k dokončení celé soupravy tak přeskočena. No a nějak se mi na stole vyskytl ještě Flakpanzer Pz.IV známější spíše pod uměleckým pseudonymem Wirbelwind. Vzal jsem si ho s sebou na vyplnění "hlídacího" času na Iron Bunnym a nakonec měl asi nejdelší hodinovou směnu ze všech účastníků, ale já samozřejmě v těch 24 hodinách nedokončil, nicméně už to spěje.
Trvalo to velmi dlouho s odbočkami k ponorkám, pětatřicetinám i letadlům, ale nakonec Cormwell ARV dotažen do stavu před poslední surf a začne se barvit a skládat.
Tak už se to pomalu klube. Velmi příjemně překvapily obtisky Black Lion Decals. Pracoval jsem s nimi poprvé a jsou na pohodu. Postupně tam dověsím veškerý bordel a pak nějaká ta patina, do vánoc by mohlo být hotovo.