Dík hoši Odreniny sú urobené starou známou metódou lak na vlasy.Figurky budem rád keď sa mi podaria na 80%, ale verím si Martin mohol by si aspoň toho Tigra spraviť skorej ako slubuješ -2014
Mit donnernden Motoren, So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen, Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden, Im Kampfe ganz allein, Steh'n wir allein, So stoßen wir tief In die feindlichen Reihn...
Jeden z viacerých úloženiek pripravených na striekanie. Neviem na akých práškoch frčia súdruhovia v číne, ale stavebnica je totálne od veci. Prestavba začala nevinne - pri preštudovaní podkladov a fotiek dochovaných muzeálnych kúskov som bol šokovaný už pri posunutí ukotvenia kanónu k podlahe o cca 5 mm !!! S toho dôvodu som musel prerábať osadenie a prídavné krytie na štíte kanónu. Už len namalovať interiér a môžem sa venovať vonkajšku. Robím konkrétnu mašinu a malo by sa jednať o (asi) early , len sa nedochoval žiadny kus skorej verzie, takže v bojovom priestore som trocha neistý. Napr. držiak MG-čka neviem či bol priamo navarený na platňu, alebo inak riešený a pod ním, pod hasičákom neviem či dať gasmasku, alebo také dve krabice, ktoré neviem ani rozmer, ani k čomu slúžili....nejaké publikácie mám, ale nikde nič bližšie som nenašiel...
Blackosh vyliezol z temna. Ulozenka nadherna, kopec poctivej prace . Ak nie su ziadne Foto toho co spominas, neriesil by som to. Ludska vynalizavost je nekonecna. Vidim to u nas v praci, hlavne ked sa vela veci riesi operativne.
Parádna robotička,klobúk dole!! Máš tam chybičky na zbraniach,na mp je sklopka zliata s bakelitovým podpažbím,na mg ti na pažbe v mieste kde sa opiera o plece chýba zapustená hlava šróbu a drážka na "plátku hľadí"
Díky hoši. Dám tam gasmasku, aj tak budem dávať ešte kopec doplnkov. Možno budú aj figúrky, len si ich budem musieť vyrobiť. MP-čo je opravené, MG-čko tiež, ešte chýbala aj napínacia páka horšie to bude s pásom nábojov, lepty sú moc placaté
Vonkajšok hotový a šup ho do lakovne. Nakoniec som sa dokopal k figúrkam, keďže sa mi doma povaľuje toho dosť, tak sa dalo s čoho vyberať, len som ich musel ešte "napolohovať". Ešte ich treba obrúsiť, pretmeliť a nafarbiť... frankenštajni jedny
Trošičku malý nepatrný postup Až niekoľkonásobne zväčšené fotky ukázali dajaké chybičky, ktoré ešte budem dolaďovať. Figúrky sa mi akosi nechce farbiť, ale bola by škoda ich tam nedať, keď sú už nachystané ! Podložka určite nebude, to by bola len zabahnená cesta. Existujú štyri fotky na túto stíhačku, takže som sa rozhodol si ju spraviť ... keďže sa nikomu nechce