Ahoj, stavbu jako takovou máš povedenou , jen menší rada. Model tak jak jej máš, nemůže zobrazovat tank č. 101 z Berlína. Nejmarkantnější rozdíly jsou v mantletu, ty máš pozdní verzi. Na věži máš i pozdní věžičku bez kruhového držáku na mg a stropní ventilátor je též jiný. Jinak držím palce ve stavbě
Mantl je si myslím správně, porovnával jsem s fotkou 101, jaký mám vybrat. Ventilátor je možná špatně, ale fotky střechy nejsou. Už mi chybí jen dodělat držáky předních blatníků.
Začal jsem novou stavbu, prototyp Panther č. 2. Stavebnice Dragon. Díky Tome, žes mě navrtal do interiéru a figurek! Je to výrobek CMK pro vnitřek jagdpantheru. Trochu ho upravím, hlavně musím přidat druhé sedadlo. Dovnitř naštěstí nepůjde moc vidět. Figurky budou od Masterboxu.
kosmas píše:to předstínování máš moc pěkné , mě to stále nejde ...
To je jednoduché, vezmeš základní barvu, přidáš kapku černé a stříkáš kolem hran a výstupků. Pak vezmeš základní barvu, přidáš kapku světlé okrové (buff nebo podobnou) a stříkáš nepravidelně středy polí. A barva by měla být víc naředěná, aby tolik nekryla. Tady jsem teda použil tmavou a světlou rez... A mám nový kompresor a prská mi vodu, takže tohle je hodně odfláklé. Je to jen základ pod barvu.