upřimnou soustrast Tome... tak ti přeju hodně ZDRAVÍ štěstí, lásky , pohody a vzájemnosti samosebou i Tvé supr rodině , dětem (ale i tobě ) bohatého ježíška, a ahoj příští rok... snad jsme přežili apokalypsu ... ahoj Luďa as nunymaster
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Zdravim ooo velky braillescalovy master , mam tu nieco co by mohlo zaujat, hned som si spomenul na tento prispevok. Na stranke http://www.fahrzeuge-der-wehrmacht.de/Teile_ab.html som nasiel aj taketo fotecky, priznavam ze o Mercedes-Benz LG3000 Antennenabstimmittelwagen som este nepocul. Myslim ze toto by pre hrdlu nemal byt problem....apropo, dufam, ze ruka uz je v poriadku.
Mercedes-Benz LG3000 Antennenabstimmittelwagen_2.jpg (11.43 KiB) Zobrazeno 2547 krát
Čus Tome. Děláš to blbě. Když něco zlámat, tak nohu jako Jindra, a ne ruku, takhle toho moc nepostavíš..... Přeju brzké uzdravení a až to pujde pevnou ruku a bystré oko. Dušín
Modelařím 1/72 přes 37 let sobě pro radost a spoustu toho neumím. Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.
Díky všem za starost o mou ruku a za podklady. Vánoce jsem místo lepením strávil objednáváním modelů, takže mne čeká dalších 20 antén (do 80ti mám co dělat). Dojde i na vozy s rámovou anténou. Mimochodem, nevíte někdo o sponzorovi? Už jedu na plný plyn, ale zatím nemám nic ke zveřejnění. Rád bych ale něco dodělal do HK, abych zase nemusel brát nenabarvené modely . Všechno ale bude na Modellbrnu.
Jedna prosba na závěr, nemáte někdo návod na LT.35 1/72 od Attacku v radioverzi, případně fotku, co je v interiéru. Nebo nějaké jiné podklady? Mám standardní verzi s interiérem a chci ji předělat na radioverzi. Předem díky.
Pro ty, které to po roce ještě zajímá mám informaci, že antény stále žijí. Konečně jsem začal barvit, čtyři jsou už hotové, v sobotu byly v HK a nikdo ani moc nenadával. Jen ještě musím udělat podložky (asi udělám sériovku až nakonec), dodělat nějakou bagáž a malinko to doladit. Zítra by mělo jít do laku šest šedivek. Pokračování za pět minut.
Dnes jsem dodělal další anténu. Czaba M39 od Hunor Product. Původně jsem si myslel, že to bude rychlovka na jeden večer, ale nakonec jsem dva večery přilepoval jenom přední blatníky. Rád bych maďarskou kamufláž, ale nevím jak pod tou mříží budu kreslit flíčky. Poslední fotka je ze začátku jednoho megaprojektu.