zelená barva v excellu, značí, že už je to postavené takže IS 2 je hotová, dal jsem článkové pásy a hlaveń IS 2, která byla navíc v modelu ISU 152 od Tamky...ta IS 2 Zvezda mi zas tak špatná nepřišla, je to jednoduchý tank, kde nerovnosti, lze vzhledem k litému pancíři tmelit atp
další dodělávka je tento starý JP IV od Tamiyi, ležel mi v šuplíku minimálně 4 roky ještě budou nějaké dodělávky a patina bahnem, je to můj první model stříkaný airbrushem humbrollama
ještě jsem našel Konigse Porshe od Mengu, naštěstí tam jde docela obstojně naroubovat zimmerit od Tamiyi, nedodělky dodělám bud pastou od Síry nebo tamka má v aršíku zimmerit navíc,
Nevyzerá najhoršie, ale vlastný zimm je vlastný zimm. Treba mať na pamäti, že zimmerit bol niekedy nanášaný dinom danom, takže nepresnosti sú prijateľné.
"Základom vedenia vojny je umenie klamu" - Sun Tzu Konzumácia orgánov slabšieho jedinca podporí funkciu predátora - Carnivor stravovanie
ano, máš pravdu, tenhle zimm od Tamiye je zbytečně moc přesný - díval jsem se na reálné fotky Konigstigeru. Mám šedivou pastu od Síra Hobby, ale při představě dělání zimmu na kulatých částech věže jsem od této myšlenky upustil
Ten tvoj zimm vyzeral veľmi dobre, ešte pár krát, dostať do ruky cvik a bude to super. Ja by som ho nechal tam. Určite aj ty budeš spokojnejší, že si do toho šiel a ďalšími modelmi to bude stále lepšie.
"Základom vedenia vojny je umenie klamu" - Sun Tzu Konzumácia orgánov slabšieho jedinca podporí funkciu predátora - Carnivor stravovanie
děkuji vřele, ja Jagdpanzeru IV je "domácí zimmerit", ale tady na Kingtigeru jsem se bál výsledku na střelišti, čumáku věže a tak dneska bych chtěl dodělat zimmerit věže a o víkendu hodit do surfu.
Zimm ja Jagdpanzeru vyzerá dobre, ak si nie si istý na oblých miestach, kúp si nejaký fakt starý, lacný model a skús si to tam, ak to nebude dobré, aspoň nebudeš ľutovať tých pár korún.