vypadá to velmi dobře,,,,řekl bych až vynikající..o:) skvěle udělané doplňky a detaily..jedna báseň..o:) těsím se na pokračování a díky za kozultaci ohledně svárů..o:)
Hotová kamufláž. I když to tak nevypadá, je to výsledek nekonečných laborací a zkoumání fotek nad tvarem jednotlivých polí (tady patří obrovský dík kolegovi Marku Solárovi) a pak se samotnýma barvama a pistolí. Byla to hodně dlouhá peripetie, ale nakonec se mi to povedlo přesně tak jak jsem si předtsavoval- jak odstínů, tak hlavně kvality povrchu (za návod a rady dík Jirkovi Ščučkovi).
Moc se mi to nepodařilo nafotit, ale hlavní je, že když si model prohlížím v reálu tak jsem spokojený a mám z výsledku radost. Taky ze mě spadl velký kámen, že se mi podařilo zachovat kvalitu všech detailů a nejsou zality vrtvou barvy nebo krupice.
Je to trochu rozsáhleší mix no . Tyto poměry nejsou přesné, ale jsem přesvědčený, že kdybys je namíchal podle tohoto, výsledek by byl stejně skoro stejný a hlavně by měl i celkem odpovídat reálu- pozdním kamuflážním odstínům.
Odstíny perfektní, už teď se těšim na patinu.. Jen sem si toho všimnul až teď, a co sem koukal dál tak se to nikde neřeší, je ta "díra" na hraně korby pod lanem, to je schválně?