Sdkfz 234/4 Italeri, PAK 40 jsem nahradil ze staré Tamiye, která má podle mého přesnější štít a kanon, rovněž nářadí a kanystry budou z novějších stavebnic Tamiya, policajti kovoví lepší fotky nafotím po surfu. Kanon je zatím nasucho a budou ještě i dodělávky i na korbě.
akorát se to pak barví jak letadlo, napřed kokpit/interiér a pak přilepím ty dvě poloviny k sobě a udělám kamufláž. Rozhodně to není model na chvilku + bych pořídil resin pořádný kola velký od DEF modelu
tak na trojce budou poslední dodělávky a pak půjde do surfu. rozhodl jsem se o stroj z 502 sch.pz. abtl."ti s tím MAMUTEM" kdy Tigery potřebovaly pořádnou ochranu v podobě Pz III L a PZ III N které dostaly v září, chtěl bych šedivku bez bílých pruhů jako je toto Nko. aneb : "30. září V roce 1942 měla divize 9 Tigerů, 7 Panzer III L a 18 Panzerů III. 26. října 1942 se k oddělení dostanou další 2 tygři. Od října do V listopadu 1942 se části tankových pluků 1 a 35 staly 2. rotou v Paderbornu pro oddělení. v lednu už pak měly jen 2 PZ III
dále tu máme skoro hotovou "panzer drezínu" od Steyeru...prý byla i v roce 1945 v Milovicích, ale fotku zatím nemohu najít. udělám i malé diorama, protože součástí jsou koleje.
Hh, taky mám rozvrtaný tenhle kousek s leptama od Aberu (ty to hodně posunou), snad se dokopu dát do svého chlívku zase aktuální fotky...tu milovickou myslím někde mám na fotce, zkusím odpo doma pohledat a kdyžtak bych ti sem nahodil.
Jo a přehoď si na ní ještě ten držák antény - má být vzadu vpravo.
díkes, tak to jdu schválně mrknout co to je za lepty, protože na této kysně mi skoro přijde že nejsou potřeba. za fotku bych byl moc rád, nevím jestli byla jen dunkelgelb nebo s hady díky moc. máš pravdu, držák antény má být v tom rohu za věží, který není vidět na fotce.
Kamaráde lašuju už hodinu jak trubka, v podkladech nic...našel jsem vytisklý tenhle obrázek a podle adresy ho tady z MF zase stáhnul, ale nemůžu zaboha najít téma...je tam každopádně viditelná čs. vlajka a tipuju nejmíň jeden, skoro určitě spíš dva kamuflážní odstíny na té žluté...ten Kommandowagen za ním ganz nechápu (taky to může být stín stromu třeba) a třetí, zase Artilleriewagen mi přijde zas jako čistě žlutý...
Jinak dal jsem fotky a postup do svého chlévku Technika na kolejích - Rozestavěno, tak klidně zajdi mrknout. Abery mají lepší držáky na vercajky, pár doplňků na věž, okapničky nad dveře a okýnka, oka na boky nástavby, mnohem lepší nášlapy vedle dveří a ještě pár užitečných drobotin...taky jsem to nepoužil všechno, na panty dveří a oken jsem prostě neměl náladu...morál...a možná ani ruky Ale pecka je to spřáhlo, to tomu pomůže mega. Taky jsem upravoval výfuky, aby byly delší a zahnuté...a nahradil nášlapy pod dveřma drátkem - tyhle věci nemusí být nutně (a nejdou vidět) u všech typů...ale třeba ta milovická drezína z fotky je má. Ale nenutím ti samozřejmě nic... Jinak já dio asi ne, ale nějakou podložku prubnu...
Ahoj, díky moc za obsáhlý koment, Tvoje drezína je super, úplně jsi mi otrávil mojí stavbu, protože tak hezky jí neudělám. Ta kamufláž z Milovic mě děsí, protože to nejsou v podstatě fleky ani hadi, ale klasická stříkaníce, různé cákance hnědé a zelené barvy, ale vzhledem k tomu, že jednobarevky jsou těžké, tak asi nějakou camo musím dát. Udělám malé mini diorámko z nádraží, žádná akce, jen koleje, "zarážka" konec trati od CMK a nějaký "bordel" okolo, zbraně atp., už jsem objednal věci na Arturmodelu, PS: je vtipný, že takovej zajímavej model lepíme ve stejnej čas