Fotky pěkny,hlavně je tam vidět přední podběh,jak je členěný,na kompletnim vozidle je to dost blbě vidět,není tam dost místa jak se k tomu dostat.I ten předek je pěkně vidět.Kdo to bude chtět stavět,tak to jsou moc užitečny fotky.Ještě by přišly vhod fotky,kde by bylo dobře vidět ta vybrání pro táhla řízení na tom středním dílu,je to tam dost zamotany a může to dost potrápit kam pak ty táhla dát když to bude třeba slepeny.
Pěkný,pěkný,ale jako obvykle to přijde,když už je skoro po boji. Já teď občas válčím s řidičskou věžičkou a poklopem velitele.Je to dost problematická partie,komplikuje to kromě jiného to,že je to ve spoji horního a čelního pancíře.Ale nějak to tam nacpu
Ta věžička a poklopy jsou dost porod,za tu dobu co se s nima s.ru bych splácal tak nejmíň tři tanky zn.Tamiya Zjistil jsem,že nejsem schopný vytvořit dostatečně dlouhý vingl na boky,tak jsem si koupil 2*1mm (rozměr by měl být 70*40,5mm ve skutečnosti nesedí,ale nebudu to řešit,to je v měřítku 0,14mm).
Model se klube velice pěkně na svět.V tak malém měřítku bych to nedokázal.A ty fotky KFORu jsou perfekní.Nebylo by jich více?Takle pěkný záběry a navíc odstrojeného OT se jen tak nevidí.Pokouším se o něj také, ale v měřítku 1:10 a RC.
Chlapci,jestli si chcete trochu hlavu zamotat a udělat si problém,tak na stránkách brdm2 je rozdělaný SKOT,hlavně nápravy,ale to stačí pro malou představu.
Já to nechápu .Kdyš takhle budem postupovat všichni tak se budou moct zrušit firmy na vyrobu modelů.Zachvilku si vše uděláme doma .Ale vono to ma i sví + ,páč je z toho větší rados.
Do boje jdi vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Bohumile,Bohumile,kdyby to někdo dělal v přijatelné kvalitě za přijatelnou(v tomhle případě i nepřijatelnou) cenu,tak už to mám dávno doma na polici.Jenže ten polskej paskvil opravdu není v přijatelné kvalitě,tak že nic jinýho nezbývá.