Patero píše:no jo... a to rovno z Humniska... fajn nápad, len kto by mi dal do prenájmu tak velkú halu...inak už som sa pohrával s myšlienkou tohto drobčeka si urobiť v šestnástke... no uvidíme... Najprv musím dokončiť LT-38 a haklíka...
PetrBM píše:takže dnes som sa pustil do striekania pásov, bolo ich nekonečne, okolo 320striekal som farbu od Agamy Me 47 farba pásov
Striekané to bolo pištolov Fengda, ktorú mi zapožičal kamarát Jozef aj s kompresorom.(Inak tento človek sa venuje papírákomv mierke 1:16, ktoré sivyrába a stavia sám a jeho posledná novinka je článok pásu, ktorý je z 32 dielov!!!!!!)
venco píše:PetrBM píše:takže dnes som sa pustil do striekania pásov, bolo ich nekonečne, okolo 320striekal som farbu od Agamy Me 47 farba pásov
Striekané to bolo pištolov Fengda, ktorú mi zapožičal kamarát Jozef aj s kompresorom.(Inak tento človek sa venuje papírákomv mierke 1:16, ktoré sivyrába a stavia sám a jeho posledná novinka je článok pásu, ktorý je z 32 dielov!!!!!!)
to PetrBM chcem sa spitat mam taky isty kompresor ako ty. naco sluzi tam ta flasa?
Neviem naisto ale tú hviezdu na vrchu hlavnej veže si mal asi zbrúsit.Povodne bola plechová a používala sa len na prehliadkach.Inak sa mi páči.Ja svojich pásových drobcov kvoli miestu bohužial musím predat.
Patero píše:tento kompresor nemá vzduchojem, tak som ho tam dorobil z plastovej flaše. Potreboval som k tomu len to, čo je na obrázku. Takže rozvodku, dve príruby na hadicu, kúsok hadice a teflonovú pásku. Odmontoval som regulátor talku vzduchu, vsunul tam tú rozvodku, na to som primontoval tú hadicu, nakrútil flašu, pripevnil ju remeňmi o blok kompresora a je hotovo. Táto flaša je vsadená medzi piest a regulátor vzduchu. Slúži ako zásobník vzduchu. A jej jediným účelom je odlahčenie rozbehového kondenzátora kompresora. Pretože pokial tam tá flaša nebola, tak sa kompresor rozbiehal takmer každú sekundu, par krát potlačil vzduch a opäť sa vypol. Dala by sa takáto istá flaša namontovať aj za regulátor, ale to nieje dobré z toho dôvodu, že vzduch by stratil stabilitu. Lebo pokial by ste si nastavil na regulátore cca 1 ATM, tak by sa naplnila hadica aj so vzduchojemom až po striekačku, ale počas činnosti striekačky by regulátor nestíhal udržiavať tento tlak a postupne by vám klesal, až pokial by ste neprestali striekať. Takže ja si nastavujem tlak so stlačenou spúšťou striekačky. Tým pádo docielim stabylný prietokový tlak s tým, že pri prvom stlačení mi odfukne nahromadený prebitočný tlak... Jo a zo slovhových prác som na škole patril medzi elitu.... až na ten zasr... ehm... pravopis...
PetrBM píše:..Alanger or ICM?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků