Dano daj dekaly a poriadne ich zalakuj a až potom fading. Inač zosvetlenie fakt omoc nevidno ale znova ako som ti vravel foť to na bielom podklade a hned to bude na fotkach inač vidno. Zatial to ale vypada slubne som zvedavy na ten fading
Ján Paulík píše:...Inač zosvetlenie fakt omoc nevidno ale znova ako som ti vravel foť to na bielom podklade a hned to bude na fotkach inač vidno...
Dobre. Teraz mám notebook v servise, takže som na compe, a fotky sú tu odosť tmavšie ako na monitore nb. Asi preto sa vám to zdá tmavšie, ale ako som vravel, zosvetlenie tam je ale skresľujú to fotky.
Daniel Hajtinger, 25 rokov Rozrobené:T-34/85, Magach 2 Dokončené:T-55A, IDF Sho't kal ,Tatra 148 CAPL-15, Tatra 815 VT
Dano, tento problém s fotkami poznám aj ja. Ja tiež upravujem fotky v nb a okrem toho mám aj klasický PC. Väčšina nb má totiž lesklý glare display, ktorý hodne vyťahuje bielu aj jas všeobecne.....preto treba pri úprave jas "prehnať", aby aj na klasických monitoroch s matným flat displayom boli dostatočne svetlé. Inak Janči Paulík má pravdu s tým pozadím, skús to na bielej a ten model bude hneď "jasnejší" na fotkách
Malá zmena programu: išiel som dávať dekály na vežu. Ako som prvý s číslom 051 namočil na 3-4 sekundy do vriacej vody, odlepil sa a stala sa z neho húsenica. No a bolo po tanku s číslom 051. Teda moja T-54-ka bude niesť číslo 027. Nebude na 100% zhodné s predlohou, ale tak čo už, nevadí.
Daniel Hajtinger, 25 rokov Rozrobené:T-34/85, Magach 2 Dokončené:T-55A, IDF Sho't kal ,Tatra 148 CAPL-15, Tatra 815 VT
Mne sa to stalo po prvykrát. Doteraz som vždy pracoval s horúcou vodou, a naraz mi ten dekál odplával. No nič, Téčko už dostalo 027-ičku, takže vám to večer nafotím.
Tak už budem vedieť akú vodu (ne)používať. Díky. A tu sú fotky. Pri osadzovaní dekálov asistoval Mark Fit Strong, a tento fras sa zaslúžil aj o to, že po uschnutí ostali škaredé lepkavé fľaky. Naštastie, lesklý a matný lak to vyriešil, takže to je úplne v pohode. Asi tak to má byť. Ešte k tej anténe: môže byť? Lebo neviem či nie je krátka. Áno je nakrivo, ale to len preto že nie je na pevno. Ak by sa vám fotky zdali pritamvé, alebo pod., stačí povedať, lebo fotil som to večer pri slabšom svetle..
Přílohy
Neviem či to je vidno, ale skúšal som tu suchý štetec.
Plánujem použiť pri tvorbe light zaprášenia.
Toto je literatúra, nie jak tie sprostosti v škole..