Myšlenka s flekatým základem, kdy bude prosvítat 2 odstíny šedivé a "odřený na kov" byla docela dobrá, nicméně se mi nepovedl chipping odlupování a musím to upravit...stříknout znova a utlumit ty odřeniny.
Ahoj Lenochodi, chtěl jsem si koupit nový Stug III late od Takomu na MN modeláři, ale nějak mi vypadl z košíku. Ale v sekci výprodej jsem narazil na tuto věcičku, PanzerZug s věží Pz III N za 599 očí, tak jsem jí objednal a vypadá fakt velmi hezky /není to takový rozblemcaný starý Dragon s neostrými výlisky/, navíc jsou tam koleje atp, CMK vyrábí ještě spoustu drážních doplňků tak na ně mrknu. Camo bude zeložlutka protožej jsem jiné než žlutku a šedivku nenašel
I když je asi pozdě, tak ta 813 byla v Africe nasazená v šedém kabátě a zda byla přetřená pískem nebo barvou jsem nezjistil.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"