No toto poznám, je to z Panzer-modell.de skôr by mi bodla nejaká tá fotka len čisto motora a či tam je nejaká kabeláž, ktorá by bola na očiach, ale myslím,že to bude bez drôtov
Mal si si zohnať a naštudovať podklady...... Návod sú pre mňa dostatočné podklady.
a ešte dofarbil odranú farbu, vytmelil tú prepadlinu na druhej strane, inak ja som si nebol istý či to sú vtaženiny, tak som to sem hodil čo na to kto povie, takže dík za pomoc
Mal si si zohnať a naštudovať podklady...... Návod sú pre mňa dostatočné podklady.
Mam dojem že tam drôty idú, a to hlavne na tom najviditeľnejšom mieste Ale teraz neviem či to správne vysvetlím, ale mali bi isť od tých dzindzíkov čo sú na tom strednom diele (dlhý úzky kus) do bočných hláv motoru ... myslím že je to prívod paliva
kdyby ses inspiroval timhle tak motor nemusis resit jinak drzim palce tahle obluda se mi libi - treba jednou nasetrim zkusenosti a penize na resinak od Modelkraku
takže som zbuchol miesto pre vodiča, teraz sa pustím už do barvenia a dal dohromady na oko motor s prevodovkou a zvolil si konkrétnu predlohu stroja z bielymi trojuholníky z Ukrajiny,teraz ešte treba vypátrať ako boli tie trojuholníky rozmiestnené
Přílohy
No Lopuch, tak toto by bolo naozaj ulahčenie stavby, nemusel by som sa trápiť s korbou a zostalo by mi 5 veží do budúcna ale urobím ho ešte s pôvodnými majiteľmi