Trošku jsem po krůčkách v týdnu pokračoval. Neni to uplně echt, spoustu věcí dle fotek odhadem, ale tak určitě to bude věrnější, než to co nám nabízí stavebnice. Začínám se do toho zažírat až to neni hezký, tímhle tempem, kdy zkoumám každej nýtek a matku to budu dělat ještě dva roky.. Asi to hodim trochu do žavesu
Taááák.. Pokračujeme v "monologu" ... Hrubá stavba hotová, v šuplíku odpočívají už základovkou natřené pásy a vercajk. Při aranžování fota mi odcvrnkl pokus o znázornění hřídlové matky na upevnění náhradního kola /. K tomu se budu muset vrátit.. Jeden "stavební" porod za mnou, ted budou další poporodní bolesti s malováním. Fotky mi nejdou, ono fotit bílej model pod světlem (před bílým pozadím ) to je kumšt..
První vrstva je vždy štětcem. Tím si vymydlím veškeré prostory a drobnosti a pak molitanem pouze už "zceluji" malovanou plochu. Musí se lehce a opatrně no.. Dělám si vyšší houbičku aby to jen tak něžně pohladila barvou ..
Díky, taky se inspiruju tvoji starou stavbou ..nicméně jsem si neodpsustil udělat jedno flopa, blbě jsem nalepil prostřední vzpěru na vrchu blatníku. Důvěřoval jsem výrobci v předpřipravených naznačených místech pro přilepení, ale až poté jsem podle fotek zjistil, že prostřední vzpěra má být více doprostřed. No předělávat a trhat už to nebudu.