Pěkná mašina....ještě tě čeká dost práce,ale bude to monstrum na podvozku Kraze. Panty...trubička vytažená nad zapalovačem, nakrájet na tři kousky,přilepit dvě na nástavbu,jednu na dveře a protáhnout drátek a to vše 2x.
Ahoj vyskusam to, sledujem Tvoje ASU, super interier, o nieco podobne sa pokusim aj ja v tejto bedni. dnes len maly postup, Bocny rebrik, najprv som to chcel zlepit z kovovych ticiek (drotov} sekundakom, no nedrzalo to vobec, tak som nad zapalovacom natahal tyzky z plastu, na stupatka z plastiu som este nalepil plechy.
jo pěkné... k motorům otáčení a kývaní se až tak nelezlo - zezadu bylo za dveřmi hned pracoviště operátora.... Barca byla bezva na nastavení .... uvodorovnit, nastavit potenciometr a bylo ... s PRV jsme vodili Téerka dokázala koukat "nad sebe a vypnulo se kývání na ruční a ... bohužel také naskokavala rychle takže ji dávali zapínat na přeměřováni alespoň tu mou .. operátor se moc nevyspal
Jestli ta pochvala k ASU byla na mě, tak díky. Interiéry jsou takové malé modely v modelu:/ Jestli můžu můj návrh řešení těch pantů na dveře boudy, tak si dovolím "zapropagovat" je vyrobit z plechu (čajová svíčka, opálená plechovka od Coly, pikao)
varianta 1 je primitivní ale neodpovídá přesně předloze. varianta 2 je těžší, ale myslím, že odpovídá víc. šipky naznačují směr ohýbání, ta červená tyčka je drátek průměr 0,3-0,5 podle měřítka.
Dál sleduji:) p.s. nejlepší by bylo si je nechat vyleptat, je to profesionální přístup. Toto je na takové to domácí patlání
ahoj, jasne pochvala na Teba, vdaka za Tip, vyzera to dobre, mozno to necham vyleptat momentalne robim sasi, ten roden ma strasne moc makke plasty, to sasi sa krutilo ako had, chcem to prirovnat a pride bod prekvapenia/zlomu, ci som budu dobre nameral uvidi sa, bud budem pokracovat, alebo to cele pojde do
No vždycky můžeš s tou boudičkou začít odznova Jinak na té mojí malůvce je špatně ten prolis, má mít zakulacené hrany a je potřeba tam dodělat hlavy šroubů. Pokud to budeš leptat není problém ty panty udělat i funční
Jasně, že to bude funkční jenom do prvního nástřiku surfacerem, ale...
Zdravim Vas, dnes som na hrubo spravil z casti sasi na porovnanie s budou, kolesu su len nasunute, buda len polozena, prikladam par foto, kazda dobra rada nad zlato, dakujem
Přílohy
tu je buda polozena moc v predu, na ostatnych foto uz by mala byt ulozena dobre
ahojte, dnes som pokracovat na sasi, bedna chvilu pocka, nakolko sasi treba poupravovat, pokracoval som stupackami, potom som si vsimol, ze tych masin bude viac druhov (co je logicke), na masine z pravej strany pod kabinou su dva valce (asi stlaceny vzduch na brzdy), na niektorych to nie je, pravdepodobne je to schovane v sasi, tak ako je to v modeli, kedze budem robit v ASR tak to tam nedam, to by nebol problem, no bolo by fajn adlisit varianty, nakolko mozem spravit mutanta (z roznych foto roznych masin z roznych pohladov) vie o tom niekto nieco..? vdaka
cauko to WTF je pravdepodobne ako pises vzduchojem-zasobnik vzduchu pre brzdovu sustavu. preco na tej jednej fotke nie je netusim.s krazaom som sa bohuzial nestretol takze neviem ake rozne varianty existovali a ci sa odlisovali aj vzduchovou sustavou.ale kludne ho moze mat odmontovany a poslany na tlakovu skusku/reviziu/.nie je tam dobre vidiet ci tam po nom ostali drziaky alebo tam naozaj nebol.ale ani ten maskacovy ich nema a tam je vidiet ze tam ani nemaju byt. tazko povedat.skus najst fotku v bojovej polohe tam predpokladam ze musi byt masina v prevadzkovom stave.a uvidis ci tam ma tie vzduchojemy.toto vazera ako niekde v autoparku. ale ak ma model vzduchojemy v rame podvozku a nenajdes inu fotku tak by som to spravil potom podla navodu.ale mas pravdu treba si davat pozor aby si neskombinoval veci z dvoch aut na jedno.
ale ak dobre vidim ten zasnezeny ich ma,aj ten za tym stlpom. ale je to mozne ze je to nejaky modernejsi-modernizovany podvozok.ktory ma vzduchojmey na rame.co som robil na ziloch tie ich tiez mali na rame podvozku. no je to na tebe.ale ja by som asi isiel kvoli mensim komplikaciam podla navodu.inych starosti tam budes mat asi dost tak naco si robit dalsie.