Ivoši! Ty teda válíš, před dvěma týdny jsi měl jen kapotu a světla a už máš zatím nejlepší blinkry a ještě stínítka!
Je na čase se taky pochlubit - rošt pro plátěnou střechu je již dodělán, už má druhý nátěr (na fotce nikoli), UAZ samotný má k dnešnímu dni čtvrtý nátěr. Bude mít kapotu otevřenou, protože tohle období nedělám a proto by mi byl motor samotný k prdu. Ve dveřích jsou různé technické slovníky, mapy a jiné čtivo, různé propustky a jiné předměty za sklem ještě dodělávám, teď se chystám na mlhovku a připevnit panel pro zadní SPZ. Podvozek je již hotový, interiér na 80% a u venkovní kamufláže jsem tak v půlce. Typuji, že při těhle teplotních podmínkách budu mít UAZe do deseti dnů a tím pádem holahou na soutěži
Přílohy
"Chytneme nepřítele za nos, a budeme ho kopat do prdele tak dlouho, dokud se nevzdá!" General G.S.Patton
Nevím jestli jste si kolegové všimly že díl D59, což je hřídel řízení, je u prostupu motorovou přepážkou prohnutý. Soudruhům z Číny nevyšlo trochu více rozměry přepážek motoru, tak si pomohly nesmyslem. Prohnutý díl hřídele volantu jsem vyměnil za mosaznou tubičku, ale v tu chvíly se začne opírat pod úhlem o blatník - viz foto. Ani po zbroušení by nedošlo k nápravě, tak jsem ji podlepil silnou plastovou destičkou a zbrousil původní část stavebnice