Tyo, když to srovnám s Hasegawou, tak tohle já krása, kdežto Hasegawa je šistokrevnej hnus..=D Oni se ani neobtěžovali dát čirý díly na sklo do krabičky..=)) Takže se inspiruju u tebe, a udělám to z hliníkové fólie..=))
No ja mám ešte cca tak na 2 týždne práce s prístavom a potom to tu naplno rozbalím David76: počuj tie plachty robíš z alobalu že?? S fotiek to tak vyzerá... Nelúpe sa z nich farba?? alebo ich povrch niečim pred farbením fixuješ surf alebo tak???
Uvědomil jsem si, že mám ještě dva polopásy rozdělaný. Zatímco Famo s 88 flakem je rozmlácený po pádu vitríny u ledu, tak na tohle SWS se vrhnu hned po Demagovi:
Ještě informativně, co do diskuse chystám. K tý Hasegavě mám řadu dopňků -resinová kabina, rozsáhlé lepty Part a kovové hlavně pro čtyřče. Taky resinový pásy a gumový pásy z kovovýho modelu (příloha časopisu). Taky přední kola z toho kovovýho modelu-jsou lepší než ty v Hasegawe. Možná to budu kombinovat ještě s tím Revellem.
Ako som sa tak včera psychicky pripravoval na ďalší projekt Sd.Kfz 11 tak som zistil že to nebude len tak ako sa u nás hovorí: Hop klobáska zjem ťa Je tam ovela viac rozdielov než medzi klasickou 251-tkou. ale o čom by to bolo že??? Nganasan ja si s tou Sd.7/2 ešte počkám na revell mal som rozrobenú tiež starú gawu, ale bez všetkých doplnkov a tento mesiac by som ju už mohol mať, že vraj je to velice pekná stavebnica a určite detailnejšia než gava, ale chápem s tími doplnkami čo k nej máš bude aj tak super a bola by to škoda nechať len tak možno by bol ideál skombinovať to s tím novým revelom
Tak pridám aj ja nejakú drobnosť rozostavaný som mal tento kúsok už asi 2 roky, tak som sa s tým trochu pozabával a chýba už len trošku doladiť a bude hotovo. Dnes by som už postupoval trochu inak, vymenil policajty a pri bočných kaslíkoch by som tiež zvolil iný postup, ale treba aj staré hriechy dotiahnuť do konca viac foto bude v galérke, keď dokončím ešte nejaký kúsok,aby som tam mohol hodiť dvojicu