Tak tedy přidávám fotky po úpravě věže. Teda u tohoto jsem se celkem i zapotil. Ale nakonec to vyšlo celkem i dobře. Ten jinej průměr velitelských věžiček není až tak hrozný, takže se to tam dalo napasovat, ale uvnitř věže jde vidět, že je ta velitelská věžička menší než ta co tam má být. Snad to tmelem dokážu opravit.
Díky Spoj ještě přejedu surfem ale až o víkendu na intr toho moc netahám. Stačí to co beru teď. A to beru jen věci na drátkování, víc se mi tady nechce dělat.
Jedna T-34 se mi doma taky válí Měl jsem v plánu někdy udělat skupinovku (jsem domluvenej s pár lidma). Takže pokud bude tady, tak bych se možná přidal
Tak něco k fotkám. Je to můj třetí model, barvy jsou tamiye, humbrol, agama, revel.. všechno syntetiky.. zalakovaný je to neředěným sidoluxem.. patina je tam feding olejema... wash od AK.. odřeniny jsou dělaný molitanem a domalovaný štětcem. Patina je na tom tak nějak jedno přez druhý.. dost jsem se inspiroval t-34 v 3. modeláři. Bahno jsem dělal suchým pastelem a zafixovaný 6006. Model ještě není kompletní.. chci to přestříknout polomatným lakem, aby to nebylo tak lesklý.. a trochu si stím jetě porhát olejema.. upravit mastný skrvy po palivu.. a bahno trochu natónovat..ale pokračovat na tom budu až po Maturitě.. není teď čas sedět u modelů.
Jinak jsem to chtěl dat až do galerie, ale kdžy je tady ta skupinovka.. tak přispěju svojí troškou do mlýna..
tu zelenou jsem opravdu přehnal.. a kór na ty vietnamský.. ale bohužel se mě podělaly obtisky na rusáka.. tak jsem musel dat vietnamce, páč s emi to nechtělo malovat od ruky..